Libnet.ro
UNICEF

22:00

Karim Benzema nu va face parte din lotul Frantei pentru Campionatul European

B1 B1,
Karim Benzema nu va face parte din lotul Frantei pentru Campionatul European

Karim Benzema nu va face parte din lotul Frantei pentru Campionatul European. Vestea a venit chiar din partea atacantului lui Real Madrid care a anuntat pe contul sau de Twitter. Din pacate pentru mine si. continuă pe B1

Didier Deschamps a renuntat la cel mai experimentat fotbalist din lotul Frantei

Anghel Iordanescu poate rasufla usurat, intrucat selectionerul Frantei, Didier Deschamps, a anuntat oficial ca nu-l va convoca in lotul pentru Euro pe cel mai selectionat jucator din lot.

Aceasta camera flexibila face fotografii din unghiuri surprinzatoare

Daca te-ai plictisit sa faci mereu poze din acelasi punct, aceasta camera experimentala poate fi infasurata in jurul obiectelor, pentru a surprinde imagini in moduri total diferite de ceea ce am vazut pana acum. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Columbia, Laboratorul Vision Computer, au dezvoltat acest nou dispozitiv, care nu are forma [].

Directorul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, retinut pentru ca ar fi fost prins in flagrant cand lua o mita de 5.000 de euro

DNA Alba Iulia a inceput urmarirea penala a lui Vingerzan Marius Mihai, directorul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, si s-a decis retinerea lui pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de.

Fotbalist tuns in timpul unui meci din Arabia Saudita pentru ca frizura lui era impotriva religiei islamiste (VIDEO)

Portarul echipei Al Shabab, Waleed Abdullah, in varsta de 29 de ani, nu a fost lasat sa joace pana nu s-a tuns de urgenta din cauza faptului ca tunsoarea lui se afla impotriva.

Angajati ai aeroportului din Beirut, arestati pentru colaborare cu teroristi

Autoritatile libaneze au arestat doi angajati ai unei societati de service in aeroportul din Beirut, suspectati ca ar fi avut contacte cu grupari teroriste, a indicat duminica agentia libaneza de presa ANI, citata de AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )