Libnet.ro
UNICEF

21:45

Didier Deschamps a renuntat la cel mai experimentat fotbalist din lotul Frantei

Adevărul Adevărul,
Didier Deschamps a renuntat la cel mai experimentat fotbalist din lotul Frantei

Anghel Iordanescu poate rasufla usurat, intrucat selectionerul Frantei, Didier Deschamps, a anuntat oficial ca nu-l va convoca in lotul pentru Euro pe cel mai selectionat jucator din lot. continuă pe Adevărul

Cel mai lung sarpe din lume a fost capturat. Cum arata pitonul de 8 metri si 250 de kilograme

Cel mai lung sarpe din lume traieste in Malaysia. Este vorba de un piton de aproape opt metri gasit pe un santier din aceasta tara de cativa muncitori. Specimenul asteapta acum in.

Profitul Prada, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Casa italiana de moda Prada SpA a raportat vineri, pentru anul fiscal incheiat in 31 ianuarie, cel mai redus profit din ultimii cinci ani, din cauza slabirii cererii din Asia.

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

VIDEO+FOTO: O echipa de muncitori din Malaezia a gasit cel mai lung piton din lume

O echipa de muncitori din Malaezia a gasit un piton urias, care ar putea intra in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sarpe prins vreodata, scrie Mashable. com.

Thriller la Severin, in cel mai spectaculos duel din play-off-ul Ligii 1: Pandurii Tg Jiu-ASA Tg Mures, 3-3

Pandurii Tg. Jiu, ocupanta locului trei in clasamentul play-off-ului, a remizat, luni, scor 3-3, in meciul jucat pe teren propriu cu ASA Tg. Mures, din etapa a sasea a play-off-ul Ligii 1.

Cel mai mare vot din turismul romanesc

000 de romani isi aleg destinatia de vacanta favorita De cateva zile piata autohtona de turism a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare. Peste 50. 000 de romani isi aleg destinatia de vacanta.

Hitler, cel mai tare om din istorie Aceasta afirmatie i-a adus excluderea din partid a unui membru al laburistilor (FOTO)

O tanara care era membra a partidului laburist din Marea Britanie a fost concediata din cauza unor afirmatii rasiste extreme. Aceasta a facut mai multe declaratii pe Twitter in care spunea ca Hitler.

Proiect de ordonanta de urgenta privind legea salarizarii: Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei. Premierul si Patriarhul vor primi indemnizatii egale

Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei, conform unui proiect de ordonanta privind legea salarizarii. 15 mii de lei va fi cel mai mare salariu din tara noastra, castigat de seful.

Povestea moldoveanului care a avut cel mai periculos numar din istoria Britains Got Talent: ambitionat de cei ce i-au spus ca va fi un ratat VIDEO

Alexandr Magala, un tanar in varsta de 26 de ani originar din Republica Moldova, a impresionat si a socat totodata juriul si spectatorii show-ului Britains Got Talent cu cel mai periculos numar din istoria emisiunii, dupa cum a fost catalogat de presa straina.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )