Libnet.ro
UNICEF

07:45

KASPERSKY: Craciunul nu se anuleaza, iar de Black Friday se cheltuieste mai mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KASPERSKY: Craciunul nu se anuleaza, iar de Black Friday se cheltuieste mai mult

O noua cercetare Kaspersky a descoperit ca jumatate 52%) dintre europeni intentionau sa faca mai multe cumparaturi de Craciun cu ocazia reducerilor de sezon, printre care si cele de Black Friday. Mai mult, o treime dintre ei 34%) planuiesc sa le lase pe ultima suta de metri, in speranta de a obtine reduceri mai mari. continuă pe Ziarul Bursa

Crestere de peste 200% in comertul online de Black Friday. Cele mai cautate produse

Chiar daca nu toate magazinele au avut campanii speciale in acest weekend, majoritatea dintre ele au inregistrat cresteri semnificative ale numarului de comenzi. Acest lucru arata ca romanii au un apetit ridicat de shopping, mai ales in perioada reducerilor masive, arata o analiza a unei platforme locale de eCommerce.

Europenii se distanteaza de magazinele fizice atunci cand cauta cadouri. Sase din zece spun ca vor cumpara online de Black Friday si de Craciun - sondaj

Pe masura ce se deruleaza Black Friday in Europa, consumatorii spun ca nu lasa ca acest an turbulent sa le strice Craciunul. Cumparatorii continua sa se adapteze la schimbarile provocate de pandemia COVID-19, dar devin si mai atenti cu cheltuielile lor. O cercetare Kaspersky a aratat ca jumatate 52%) dintre europeni intentionau sa faca mai multe cumparaturi de Craciun cu ocazia reducerilor de sezon, printre care si cele de Black Friday. Mai mult, o treime dintre ei 34%) planuiesc sa le lase pe ultima suta de metri, in speranta de a obtine reduceri mai mari.

Produsele Home and Deco, jucariile si articolele pentru copii, cele mai vandute de Black Friday

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record, weekend-ul care a urmat Black Friday consemnand cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume fiind spectaculoase: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut, anunta DPD Romania, citat de News.

Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record. Weekend-ul care a urmat Black Friday a consemnat cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume raportate de compania de curierat DPD Romania fiind importante: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut.

ANALIZA CIEL: Antreprenorii romani au profitat de Black Friday pentru a-si digitaliza afacerile

Companiile romanesti au preferat sa astepte Black Friday pentru a se digitaliza si pentru a automatiza activitati repetitive, la costuri mai mici cu 65% decat intr-o zi obisnuita. Astfel, la cumpararea unui singur soft au economisit 1. 232 euro in medie.

Black Friday 2020. Cate amenzi a dat ANPC-ul in Vinerea Neagra

Ziua de Black Friday 2020 a fost o ocaztie buna pentru romani sa achizitioneze o serie de produse la reduceri, iar vanzarile au inregistrat chiar un record. Una dintre partile mai putin frumoase ale acestei s.

Libris.ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019

Libris. ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019. De asemenea, valoarea medie a comenzii a crescut cu aproape 20%, iar cel mai bine vandut autor este un roman, Ioana Chicet-Macoveiciuc, cu mai multe titluri pentru copii, dar si beletristica, conform unui comunicat trimis redactiei.

De ce Black Friday a starnit o uriasa controversa in Franta

Black Friday nu se potriveste cu carantina totala, iar micii comercianti nu au nicio sansa in fata marilor magazine. Asa s-ar rezuma ceea ce se intampla acum in Franta, unde Amazon, Carrefour si alti retaileri mari offline si online au fost de acord sa decaleze cu o saptamana ziua de Black Friday. Discutiile se poarta la nivel inalt si cu ministrul finantelor, Bruno Le Maire.

IN CEA DE-A 10-A EDITIE DE BLACK FRIDAY Flanco a inregistrat o crestere de 40% la vanzarile online

Flanco Retail a inregistrat o crestere de 40% la vanzarile online, in cea de-a 10-a editie de Black Friday, pe cand traficul in magazinele fizice a continuat sa fie in scadere cu aproximativ 25%, din cauza normelor de auto-izolare si distantare sociala impuse de autoritati pe final de an.

Go Travel si Hotelbeds lanseaza o campanie de Black Friday

Hotelbeds si Go Travel, lanseaza o campanie globala Black Friday. Astfel, pentru rezervari efectuate in perioada 23 noiembrie - 6 decembrie, se ofera discount-uri de pana la 60% aplicate tarifelor flexibile, valabile pentru check in-uri pana la sfarsitul anului 2021.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )