Libnet.ro
UNICEF

01:06

Katy Perry, show incendiar in pauza galei Super Bowl 2015

Adevărul Adevărul,
Katy Perry, show incendiar in pauza galei Super Bowl 2015

Cantareata pop Katy Perry a uimit publicul cu show-ul din cadrul galei Super Bowl 2015, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Katy Perry a uimit cu show-ul din pauza galei Super Bowl 2015

Cantareata pop Katy Perry a uimit publicul cu show-ul din cadrul galei Super Bowl 2015, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii.

Katy Perry a oferit un show de zile mari la Super Bowl! A facut twerking cu Lenny Kravitz! VIDEO

Katy Perry a fost artista care anul acesta a oferit un show de zile mari in cadrul Super Bowl! A cantat cateva dintre cele mai indragite hituri, a schimbat mai multe tinute si a avut invitati de seama precum Lenny Kravitz si Missy Elliot! .

Katy Perry a intrat calare pe un tigru gigantic pe scena de la Super Bowl 2015 (VIDEO)

Cantareata americana Katy Perry a oferit un spectacol de expceptie la Gala Super Bowl 2015, inca din primele momente, artista intrand pe scena calaare pe un tigru urias. Perry a intrat pe gazonul de pe.

VIDEO. Katty Perry, calare pe un leu giganctic, la Super Bowl 2015. Intrare spectaculoasa a vedetei americane

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, este inainte de toate un eveniment care angreneaza atat lumea sportului, cat si industria de divertisment. Editia din 2015 a oferit un spectacol incendiar, cu solista Katty Perry in centrul sau.

VIDEO. Katty Perry, calare pe un leu gigantic, la Super Bowl 2015. Intrare spectaculoasa a vedetei americane

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, este inainte de toate un eveniment care angreneaza atat lumea sportului, cat si industria de divertisment. Editia din 2015 a oferit un spectacol incendiar, cu solista Katty Perry in centrul sau.

VIDEO Cele mai reusite reclame de la Super Bowl 2015

Super Bowl-ul este cea mai importanta seara a fotbalului american, dar este si o adevarata competitie in marketing si publicitate. Marile branduri isi pastreaza cele mai bune reclame pentru acest eveniment, iar printre competitorii de anul acesta regasim T-Mobile, Budweiser, BMW, Pizza Hut, Nissan sau Kia. Vezi in articol reclamele de la SuperBowl 2015.

Cine a castigat Super Bowl 2015

New England Patriots a castigat, duminica seara, pentru a patra oara consecutiv, cea de-a 49-a editie a Super Bowl.

New England Patriots se impune in Super Bowl dupa o revenire fabuloasa

Echipa New England Patriots a castigat, duminica noapte, trofeul Vince Lombardi in a 49-a editie a Super Bowl, finala NFL, campionatul nord-american de fotbal.

New England Patriots castiga Super Bowl, dupa prestatia senzationala a lui Tom Brady

New England Patriots a castigat a 49-a editie a Super Bowl, in fata celor de la Seattle Seahawks - campionii editiei trecute, scor 28 - 24, pentru al patrulea titlu in era lui Tom Brady, cel mai bun jucator de pe.

Super Bowl 2015. The New England Patriots au castigat cu scorul 28-24

Echipa The New England Patriots a castigat duminica seara finala campionatului de fotbal american Super Bowl, reusind astfel sa se impuna in fata formatiei Seattle Seahawks, cu scorul 28-24.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )