Libnet.ro
UNICEF

06:16

Katy Perry a uimit cu show-ul din pauza galei Super Bowl 2015

Adevărul Adevărul,
Katy Perry a uimit cu show-ul din pauza galei Super Bowl 2015

Cantareata pop Katy Perry a uimit publicul cu show-ul din cadrul galei Super Bowl 2015, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Katy Perry, show incendiar in pauza galei Super Bowl 2015

Cantareata pop Katy Perry a uimit publicul cu show-ul din cadrul galei Super Bowl 2015, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii.

VIDEO FOTO Katy Perry, MEGA-SHOW alaturi de Lenny Kravitz si Missy Elliot la Superbowl XLIX! Uite cum si-a facut aparitia cantareata

Zeci de mii de americani s-au inghesuit pe stadionul din Phoenix, Arizona, sa vada finala campionatului national de fotbal american,.

Katy Perry a oferit un show de zile mari la Super Bowl! A facut twerking cu Lenny Kravitz! VIDEO

Katy Perry a fost artista care anul acesta a oferit un show de zile mari in cadrul Super Bowl! A cantat cateva dintre cele mai indragite hituri, a schimbat mai multe tinute si a avut invitati de seama precum Lenny Kravitz si Missy Elliot! .

Katy Perry a intrat calare pe un tigru gigantic pe scena de la Super Bowl 2015 (VIDEO)

Cantareata americana Katy Perry a oferit un spectacol de expceptie la Gala Super Bowl 2015, inca din primele momente, artista intrand pe scena calaare pe un tigru urias. Perry a intrat pe gazonul de pe.

Cum va fi reality show-ul Sunt celebru, scoate-ma de-aici de la Pro TV, transmis din junga din Africa de Sud!

Pro TV va transmite in direct, din luna februarie, noul reality show Sunt celebru, scoate-ma de-aici, desfasurat in Africa de Sud. Acolo vor fi trimise 12 vedete autohtone pentru a invata sa supravietuiasca departe de civilizatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )