Libnet.ro
UNICEF

01:06

Kelemen Hunor: Intrarea UDMR la guvernare ar fi un lucru bun pentru Romania

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: Intrarea UDMR la guvernare ar fi un lucru bun pentru Romania

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, in fata celor peste o suta de delegati la Consiliul Reprezentantilor Unionali de la Targu Mures ca, daca Uniunea va accepta sa intre la guvernare, va . continuă pe Antena3

UDMR. Kelemen Hunor: Voi cere, la CRU, mandat pentru negocieri privind intrarea la guvernare.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, dupa reuniunea Consiliului Consultativ al presedintilor organizatiilor teritoriale ale UDMR, de la Targu Mures, ca a discutat cu acestia toate variantele posibile legate de invitatia facuta Uniunii de catre premierul Victor Ponta privind intrarea la guvernare, iar sambata va cere mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) mandat pentru negocieri, informeaza Mediafax. Kelemen Hunor a precizat ca la CRU nu se va vota nici .

Kelemen: Daca UDMR accepta sa ia parte la guvernare, va fi un lucru bun si pentru Romania

Acceptul UDMR de a intra la guvernare va fi un lucru bun si pentru Romania, a declarat, sambata, presedintele formatiunii, in fata a peste o suta de delegati la Consiliul Reprezentantilor Unionali de.

De ce unii lideri maghiari nu doresc intrarea UDMR la guvernare. Vezi in text argumentele lui Borboly Csaba

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, sustine, intr-un text trimis HotNews. ro, ca UDMR nu ar trebui sa inte la guvernare deoarece ar fi pentru cel mult 7-8 luni iar tot ce ar obtine acum s-ar putea anula dupa alegerile prezidentiale din noiembrie. Liderii UDMR vor stabili, sambata, la Targu Mures, daca Uniunea va intra la guvernare si eventual in ce conditii. Maghiarii ar fi solicitat doua ministere plus o functie de vicepremier dar au pus si conditii politice: retragerea statului roman din procesele impotriva primarilor care au arborat steagul secuiesc, adoptarea unui act normativ care sa legalizeze utilizarea simbolurilor locale in institutii publice si infiintarea liniei maghiare la Universitatea din Targu Mures.

UPDATE. Kelemen Hunor a primit mandatul de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru ...

UPDATE: Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a primit mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru negocierea intrarii la guvernare alaturi de USD. Hunor a declarat ca nu va transmite prin presa ministerele pe care le vizeaza UDMR pentru intrarea la guvernare, dar surse B1 TV sustin ca maghiarii vor Ministerele Culturii si Mediului, precum si mai multe posturi de prefecti. Romania trebuie sa ramana o tara stabila. Veti afla ce am cerut dupa negociere, a subliniat liderul UDMR.

UDMR cere mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru intrarea la guvernare.

UDMR va cere, sambata, mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru a purta negocieri cu premierul in vederea intrarii la guvernare, conform B1. ro. Presedintele formatiunii, Kelemen Hunor, sustine ca a fost sunat de premierul Victor Ponta, care a invitat Uniunea la o discutie privind soarta Guvernului si majoritatea parlamentara. Potrivit lui, UDMR are in vedere doua sau trei ministere, insa acest lucru se va stabili in functie de structura coalitiei guvernamentale. Citeste si: .

UPDATE. Kelemen Hunor, despre intrarea la guvernare: Vom incepe discutiile cu un acord politic

UPDATE 13:20 -Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat, la finalul reuniunii, ca UDMR va cere un acord cu Guvernul, inainte de a discuta functii sau portofolii si ca decizia va fi luata in zilele.

Kelemen Hunor: UDMR decide pana luni la pranz daca intra in Guvernul USD. Nu negociez cu Voiculescu

Kelemen Hunor a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca sambata va analiza toate datele si va decide daca UDMR va intra la Guvernare, cu USD. Hunor a mai precizat ca UDMR se gandeste la.

UDMR. Kelemen Hunor: Depinde de noi daca recunoastem sansele momentului. ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Adunarea Generala anuala a UDMR Targu Mures, ca grupurile parlamentare ale Uniunii sunt limba cantarului si ca depinde de reprezentantii sai daca recunoscsansele momentului, informeaza Mediafax. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, in discursul rostit in fata celor peste 100 de delegati la Adunarea Generala anuala a UDMR Targu Mures, ca se inregistreaza o situatie noua in Romania, in ultimele zile, dupa ce coalitia .

Kelemen Hunor: Victor Ponta m-a sunat sa vorbim despre noul Guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca a fost sunat miercuri de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Hunor a precizat, insa, ca discutia UDMR cu.

Kelemen Hunor: Victor Ponta m-a sunat sa vorbim despre noul Guvern (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca a fost sunat miercuri de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Hunor a precizat, insa, ca discutia UDMR cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )