Libnet.ro
UNICEF

13:15

Kievul, solidar cu Occidentul: 13 diplomati rusi parasesc Ucraina

România Liberă România Liberă,
Kievul, solidar cu Occidentul: 13 diplomati rusi parasesc Ucraina

In total, 13 diplomati rusi, declarati persona non grata in Ucraina in cadrul unei actiuni coordonat. continuă pe România Liberă

SUA expulzeaza 60 de diplomati rusi in cazul spionului Serghei Skripal

ACTUALIZARE 17:44 Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a anuntat, astazi, ca tara sa expulzeaza 13 diplomati rusi, in concert cu Uniunea Europeana si Statele Unite, relateaza The Associated Press Porosenko a anuntat pe Facebook ca Ucraina actioneaza in spiritul solidaritatii cu partenerii britanici si aliatii transatlantici. ------------ Statele Unite au decis expulzarea a 60 de diplomati rusi in urma otravirii cu un agent neurotoxic a fostului spion rus Serghei Skripal si fiicei sale pe 4 martie la Salisbury, in Anglia, informeaza The Associated Press.

Filip comenteaza decizia Chisinaului de a expulza trei diplomati rusi: Parteneriatul cu UE ne obliga sa fim solidari cu statele europene

Premierul Pavel Filip a oferit cateva detalii despre motivul pentru care Chisinaul a decis expulzarea a trei diplomati rusi. Prim-ministrul a declarat ca Republica Moldova era obligata sa fie solidara cu celelalte tari din UE care au intreprins actiuni similare pentru a se solidariza cu Londra in cazul Skripal.

Tarile din UE care REFUZA sa expulzeze diplomati rusi: Noi vrem sa mentinem deschise canalele de comunicare cu Moscova (FOTO)

SUA, Canada, Australia, 16 tari UE si alte patru tari europene trimit acasa 116 diplomati rusi, incepand de luni, ca urmare a otravirii in Marea Britanie a fostului spion rus Serghei Skripal. Sunt,.

UPDATE Dosarul Skripal, val de expulzari de diplomati rusi: Germania va expulza patru diplomati / SUA anunta expulzarea a 60 de spioni rusi si nchiderea consulatului din Seattle

Paisprezece tari din Uniunea Europeana au decis luni sa expulzeze diplomati rusi in urma otravirii in Marea Britanie a fostului spion rus Serghei Skripal, a anuntat presedintele Consiliului european, Donald Tusk, citat de AFP. Statele Unite au anuntat de asemenea cea mai importanta expulzare de rusi din istorie, in aceste represalii coordonate inedite cu alte tari occidentale.

SUA: Trump analizeaza posibilitatea expulzarii unor diplomati rusi

Presedintele american Donald Trump ia in considerarea posibilitatea de a expulza cativa diplomati ru.

Dosarul Skripal, val de expulzari de diplomati rusi: Germania va expulza patru diplomati / SUA anunta expulzarea a 60 de spioni rusi si nchiderea consulatului din Seattle

Germania va expulza patru diplomati rusi, in urma scandalului declansat de otravirea fostului spion rus Serghei Skripal, in cadrul unei actiuni coordonate intre tarile occidentale pentru a raspunde la otravirea cu un agent neurotoxic a fostului agent rus si a fiicei sale, in Marea Britanie, anunta AFP.

UPDATE Scandalul Skripal: Statele Unite expulzeaza 60 de diplomati rusi. Tari din UE, inclusiv Romania, anunta masuri similare. Reactia Kremlinului

Statele Unite ale Americii vor expulza 60 de diplomati rusi in cadrul unui raspuns coordonat la otravirea fostului dublu agent rus Serghei Skripal, relateaza BBC. Rusia va reactiona simetric fata de fiecare tara care expulzeaza diplomatii rusi, informeaza agentiei RIA Novosti citand o sursa din cadrul ministerului Afacerilor Externe al Rusiei.

Spania va expulza doi diplomati rusi in semn de solaridate

Ministrul de externe spaniol a anuntat ca Spania va expulza doi diplomati rusi de la Ambasada Rusiei din Madrid. De asemenea, acesta considera atacul cu un agent neurotoxic asupra lui Serghei Skripal, un.

Ambasada Rusiei la Chisinau: Raspunsul la expulzarea celor trei diplomati rusi nu se va lasa mult asteptat

Ambasada Federatiei Ruse din Republica Moldova califica decizia Chisinaului de a declara trei diplomati rusi persona non grata ca fiind un pas neprietenesc.

Republica Moldova expulzeaza trei diplomati rusi

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a dispus, astazi, ca trei diplomati rusi sa paraseasca teritoriul acestei foste republici sovietice in termen de sapte zile, relateaza The Associated Press.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )