Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, la protestatarii care au iesit in strada dupa incheierea alegerilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, la protestatarii care au iesit in strada dupa incheierea alegerilor

40 - Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, unde mii de oameni au iesit sa protesteze, dupa incheierea alegerilor prezidentiale. Ora 22. Cateva mii de persoane protesteaza in Capitala,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a ajuns la Sediul ACL: Sunt foarte optimist. Toate bune pana aici

Klaus Iohannis, a ajuns la sediul ACL. Seful PNL s-a declarat foarte optimist si precizand ca sunt toate bune pana aici, atmosfera in partid fiind foarte buna.

Miting de sustinere a lui Klaus Iohannis in Piata Civica din Tulcea

Joi, 13 noiembrie, in Piata Civica din orasul Tulcea sunt asteptati sustinatorii lui Klaus Iohannis. Chemarea s-a dat pe retelele de socializare.

Klaus Iohannis, primit cu aplauze de circa 20.000 de oameni in Piata Universitatii (VIDEO)

Klaus Iohannis a mers, duminica seara, dupa incheierea alegerilor prezidentiale, in Piata Universitatii, unde s-au strans circa 20. 000 de oameni. Iohannis a fost aplaudat de manifestanti, care i-au scandat.

Klaus Iohannis, despre datele anuntate de INS: O raportare de acest tip am vazut in '89. La romani nu a ajuns nimic din aceasta crestere/ Decat sa fiu marlan, mai bine pierd

Candidatul ACL Klaus Iohannis a declarat vineri, despre datele transmise de Institutul National de Statistica, ca este o raportare ca in 1989, trunchiata, si ca la romani nu a ajuns nimic din aceata crestere. El a afirmat ca si daca este reala, aceasta crestere va fi anul viitor inghitita de cresterile de taxe si impozite.

Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat, joi seara, incepand cu ora 20:00, la Digi 24. La aceeasi ora, la Antena 3 era anuntata prezenta contracandidatului sau, Victor Ponta. Primul ministru nu a ajuns, inca, pana in jurul orei 20:30, in studioul Antenei 3. Klaus Iohannis a declarat, la Digi 24, ca Guvernul care va fi in functie in 2015 va trebui sa scoata banii de undeva. Va fi un Guvern PSD care va trebui sa mareasca taxele si impozitele, cetatenii vor plati nota de plata pentru aceasta campanie. Sunt convins ca vom vedea cresteri de impozite si taxe. Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate, a afirmat Iohannis.

LIVE BLOG. Alegeri prezidentiale 2014, turul doi. Confruntarea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta

Alegerile prezidentiale 2014 au ajuns in turul doi. Batalia pentru presedintia Romaniei se desfasoara intre Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL).

ACUM. Protest pro-democratie in Piata Universitatii. GALERIE FOTO

Pe pagina de Facebook a grupului Uniti Salvam este anuntat un protest pro-democratie duminica seara, la ora 18, in Piata Universitatii. Postul Democratie, te strigam in strada face apel la toti romanii care nu au votat sa mearga la vot si sa ii sustina pe romanii din strainatate care si duminica, ziua celui de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, au probleme la vot.

Protest pro-democratie in Piata Universitatii la ora 18:00

Pe pagina de Facebook a grupului Uniti Salvam este anuntat un protest pro-democratie duminica seara, la ora 18, in Piata Universitatii. Postul Democratie, te strigam in strada face apel la toti romanii care nu au votat sa mearga la vot si sa ii sustina pe romanii din strainatate care si duminica, ziua celui de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, au probleme la vot.

Peste 500 de persoane protesteaza in Piata Universitatii, cerand prelungirea votului in diaspora

Peste 500 de persoane protesteaza, duminica seara, in Piata Universitatii din Capitala, cerand ca romanii din diaspora sa poata vota si dupa ora 21. Manifestantii au inceput sa se adune de la ora.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )