Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis: Alegerile europarlamentare sunt despre a ramane uniti si solidari in apararea valorilor noastre fundamentale - libertatea, democratia, statul de drept (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Alegerile europarlamentare sunt despre a ramane uniti si solidari in apararea valorilor noastre fundamentale - libertatea, democratia, statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Sibiu, laSummitul Partidului Popular European,ca dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, aici, in Romania. intr-o. continuă pe B1

Iohannis, declaratie dupa reuniunea PPE: Alegerile din 26 mai sunt despre apararea valorilor fundamentale ale UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat joi, dupa reuniunea PPE de la Sibiu, ca alegerile inseamna mult mai mult decat alegerea unui nou Parlament European, scrutinul fiind in acceptiunea sefului statului despre apararea valorilor fundamentale.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

Klaus Iohannis, nou atac la Cabinetul Dancila: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

Zece teme prezente in discutiile candidatilor la alegerile europarlamentare pe care nu le regasim in discursurile din Romania

Criza refugiatilor, migratia, atacurile teroriste din mai multe state europene, schimbarile climatice, somajul, bugetul Uniunii, energia, tendintele populiste sau influenta Rusiei- sunt doar cateva teme care se regasesc in dezbaterile electorale din UE. Ar mai fi economia si investitiile, democratizarea functionarii UE, Europa cu mai multe viteze, securitate, politica externa, Brexit s. a. Toate acestea se discuta aprins in aceste zile de catre candidatii altor state la alegerile europarlamentare. Cu siguranta, asemenea dezbateri vor avea loc in perioada campaniei electorale si in tara noastra. Trebuie doar sa mai asteptam putin.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis primeste sefii de stat si de guvern

UPDATE Invitatii de la Summitul de la Sibiu ajung in Piata Mare, unde sunt intampinati de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vorbim despre 27 de sefi de stat si de guvern, printre care Angela.

Klaus Iohannis, despre votul incepand de la 16 ani: Sunt perfect de acord. Ce conditie a pus seful statului

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este de acord ca tinerii sa poata vota incepand de la 16 ani, cu o conditie: pana la aceasta varsta, cetatenii trebuie sa fie informati cu privire la principiile de.

Marea Britanie participa la alegerile europarlamentare: ce se mai intampla, in aceasta situatie, cu Brexit

Marea Britanie a decis, la referendumul din 2016, sa paraseasca Uniunea Europeana. Cum-necum, insa, nu a reusit si acum va participa si la alegerile europarlamentare. Guvernul de la Londra spera sa evite participarea la alegerile europarlamentare din luna mai. Numai ca nu a reusit sa paraseasca Uniunea Europeana, in acord cu dorinta cetatenilor exprimata la [] .

VIDEO Ce sanse mai are Kovesi sa ajunga procuror sef al UE. Muresan: Anticipez ca Franta va avea alte prioritati dupa alegerile europarlamentare

Sansele Laurei Codruta Kovesi de a ajunge procuror sef european vor fi mai mari dupa alegerile europarlamentare, a declarat Siegfried Muresan, eurodeputat PNL, la HotNews. ro LIVE. Prioritatea PSD e sa-l apere pe Liviu Dragnea, vor sa convinga toata Europa ca e un om cinstit.

Ce promit partidele politice in campania electorala pentru alegerile europarlamentare?

Campania electorala pe posturile de radio si de televiziune, publice si private, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput in ziua de 27 aprilie si se incheie pe 25 mai. La mai bine de zece zile, doar cateva partide si candidatii.

Ora 20.30. Klaus Iohannis, interviu pentru TVR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi invitatul emisiunii Tema zilei, transmisa in direct la TVR 1. Miercuri, de la ora 20. 30, el va vorbi despre importanta evenimentului care va avea loc la Sibiu si despre relevanta organizarii unui eveniment istoric intr-un oras al Romaniei de ziua Europei. Distribuie pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )