Libnet.ro
UNICEF

16:01

Klaus Iohannis: De anul viitor, ma voi implica intr-o campanie de incurajare a lecturii

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: De anul viitor, ma voi implica intr-o campanie de incurajare a lecturii

Presedintele ales Klaus Iohannis a publicat, pe contul sau de Facebook, un text in care subliniaza ca autobiografia sa, Pas cu pas, a ajuns la 100. 000 de exemplare si s-a angajat ca, anul viitor, sa promoveze lectura. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant. Lista integrala a echipei, anuntata saptamana viitoare

Presedintele ales Klaus Iohannis a confirmat luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie si a anuntat ca lista integrala a echipei care il va insoti la Cotroceni va fi data publicitatii saptamana viitoare.

VIDEO Klaus Iohannis, interviu in germana pentru Deutsche Welle: Am fost convins ca voi castiga alegerile

Intr-un interviu acordat publicatiei germane Deutsche Welle, presedintele ales Klaus Iohannis vorbeste despre victoria castigata in alegerile prezidentiale in urma cu trei saptamani, spunand ca, desi el era convins ca va castiga, rezultatul i-a surprins si i-a zdruncinat pe adversarii sai politici.

Klaus Iohannis vrea ca invatamantul din Romania sa devina la fel de performant ca cel din Germania

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, vrea ca sistemul de educatie din tara noastra sa ajunga la fel de performant ca si cel din Germania. intr-un interviu pentru Deutsche Welle, Klaus Iohannis a vorbit.

Klaus Iohannis va depune juramantul in fata Parlamentului in 21 decembrie, la ora 12.00

Parlamentarii au decis, marti, ca presedintele ales Klaus Iohannis sa depuna juramantul de investitura intr-o sedinta solemna a Parlamentului in ziua de duminica, 21 decembrie, la ora 12.

Klaus Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant. Lista completa a echipei, saptamana viitoare

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie. Totodata, Iohannis a.

Klaus Iohannis si-a ales purtator de cuvant: Sunt onorata ca s-a gandit la mine! Devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant

Presedintele ales, Klaus Iohannis, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie si ca lista integrala a echipei care il va.

Klaus Iohannis, de Ziua Constitutiei: Sunt si texte care au permis interpretari fortate

Intr-un mesaj despre Ziua Constitutiei, presedintelui ales, Klaus Iohannis, arata ca Legea Fundamentala a trecut deja textul timpului, dar contine si modificaricare nu s-au dovedit cele mai fericite, dupa cum exista si texte care aupermis interpretari fortate, dincolo de spiritul actului fundamental.

FOTO. Klaus Iohannis: in Constitutiei sunt si texte care au permis interpretari fortate

Intr-un mesaj despre Ziua Constitutiei, presedintelui ales, Klaus Iohannis, arata ca Legea Fundamentala a trecut deja textul timpului, dar contine si modificaricare nu s-au dovedit cele mai fericite, dupa cum exista si texte care aupermis interpretari fortate, dincolo de spiritul actului fundamental.

Klaus Iohannis: Actiunile DNA trebuie continuate

Presedintele ales Klaus Iohannis spune ca actiunile DNA din ultimele saptamani sunt un lucru binevenit si care trebuie continuat. intr-un interviu acordat televiziunii germane Deutsche Welle, Iohannis a vorbit de.

Proiect de buget CNA: institutia are nevoie de 10.250.000 lei pentru anul viitor

Consiliul National al Audiovizualului CNA), institutie finantata 100% de la bugetul de stat, are nevoie de un buget de 10. 000 de lei pentru anul viitor, potrivit proiectului de buget al CNA adoptat marti, in sedinta Consiliului, si care urmeaza sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )