Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, asteptat joi la inalta Curte de Casatie si Justitie: instanta suprema a fixat termenul de judecata, la cererea ANI

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, asteptat joi la inalta Curte de Casatie si Justitie: instanta suprema a fixat termenul de judecata, la cererea ANI

Dupa ce a fost somata de Agentia Nationala de Integritate sa fixeze cu celeritate un termen pentru judecarea dosarului in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate, inalta Curte de Casatie a fixat data procesului pentru 25 septembrie, a anuntat marti seara, la Realitatea TV, jurnalistul Rares Bogdan. continuă pe Adevărul

inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit termenul de judecata pentru Klaus Iohannis la 25 septembrie

Dupa ce a fost somata de Agentia Nationala de Integritate sa fixeze cu celeritate un termen pentru judecarea dosarului in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate, inalta Curte de Casatie a fixat data procesului pentru 25 septembrie, a anuntat marti seara, la Realitatea TV, jurnalistul Rares Bogdan.

Surse: ICCJ a stabilit termenul in dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis in 25 septembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca termenul de judecare in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis sa fie in 25 septembrie, sustin surse din cadrul instantei supreme, citate de Realitatea TV.

Candidatura lui Klaus Iohannis atarna de dosarul ANI

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru prezidentiale. Justitia ar putea sa-i interzica, insa, liderului liberal accesul catre cea mai inalta functie in stat. ANI a cerut Curtii Supreme sa .

Klaus Iohannis: Romania e sufocata de prea mult spectacol ridicol si galagie

Liderul PNL; klaus Iohannis, a afirmat, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Romania e sufocata de prea mult spectacol ridicol si galagie si indeamna, de Ziua Internationala a Pacii,.

Klaus Iohannis venit sa-si caute alegatori la Botosani: Vreau la Cotroceni!

Candidatul la presedentie al ACL, liberalul Klaus Iohannis s-a intalnit astazi cu membrii PDL-PNL dar si cu simpatizantii din Botosani. Seful liberal a tinut obisnuitele discursuri politice, speech-uri motivationale si a participat la inevitabilele bai de multime.

Deputat PC, exclus din partid pentru ca a sustinut candidatura lui Klaus Iohannis

Biroul Executiv Central al PC a decis, marti, excluderea din partid a deputatului Ovidiu Raetchi, dupa ce acesta a sustinut candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile di noiembrie. Vicepresedintele PCCodrin.

Klaus Iohannis: Pentru al doilea tur nu voi face intelegeri cu politicieni

Klaus Iohannis nu intentioneaza sa faca vreo intelegere cu un alt politiciat in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Pentru al doilea tur nu voi face intelegeri cu politicieni, pentru ca.

Klaus Iohannis: Eu voi obtine 35% in primul tur de scurtin, iar Ponta 36%, dar voi castiga in turul II

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, estimeaza ca in primul tur al prezidentialelor va obtine 35% din voturile exprimate, premierul Victor Ponta urmand sa aiba 36%, el opinand ca pentru turul II de scrutin se va mobiliza toata lumea si va castiga.

Declaratiile de avere si de interese ale prezidentiabililor, pe site-ul ANI. Klaus Iohannis, 3 case si 3 apartamente. Victor Ponta, 3 apartamente si o casa. Monica Macovei, 3 apartamente si 2 case

Agentia Nationala de Integritate ANI) a lansat pe pagina de internet www. integritate. eu o sectiune destinata declaratiilor de avere si de interese depuse de catre candidatii la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Dintre candidati, doar Victor Ponta, Klaus Iohannis si Monica Macovei si-au publicat noile declaratii de avere si de interese.

Klaus Iohannis: Sa faci cadou un microbuz in prag de alegeri nu inseamna ca ai investit in copii

Klaus Iohannis a criticat Guvernul, afirmand ca sa faci cadou un microbuz in prag de alegeri nu inseamna ca ai investit in copii, prezidentiabilul ACL catalogandu-l pe Victor Ponta drept un om care a avut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )