Libnet.ro
UNICEF

12:30

inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit termenul de judecata pentru Klaus Iohannis la 25 septembrie

Adevărul Adevărul,
inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit termenul de judecata pentru Klaus Iohannis la 25 septembrie

Dupa ce a fost somata de Agentia Nationala de Integritate sa fixeze cu celeritate un termen pentru judecarea dosarului in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate, inalta Curte de Casatie a fixat data procesului pentru 25 septembrie, a anuntat marti seara, la Realitatea TV, jurnalistul Rares Bogdan. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, asteptat joi la inalta Curte de Casatie si Justitie: instanta suprema a fixat termenul de judecata, la cererea ANI

Dupa ce a fost somata de Agentia Nationala de Integritate sa fixeze cu celeritate un termen pentru judecarea dosarului in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate, inalta Curte de Casatie a fixat data procesului pentru 25 septembrie, a anuntat marti seara, la Realitatea TV, jurnalistul Rares Bogdan.

Surse: ICCJ a stabilit termenul in dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis in 25 septembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca termenul de judecare in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis sa fie in 25 septembrie, sustin surse din cadrul instantei supreme, citate de Realitatea TV.

Un comisar sef si un agent de la Penitenciarul Arad, trimisi in judecata pentru luare de mita

Un comisar sef si un agent de la penitenciarul Arad au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )