Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO: Klaus Iohannis a participat la dineul oferit de Barack Obama la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
FOTO: Klaus Iohannis a participat la dineul oferit de Barack Obama la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni seara, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, unde s-a intalnit cu presedintele american si sotia lui, Michelle Obama. continuă pe România Liberă

UPDATE: FOTO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu vicepresedintele SUA. Ce a declarat seful statului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Casa Alba.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu vicepresedintele SUA. Ce a declarat seful statului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Casa Alba.

FOTO: Klaus Iohannis, discurs transant la ONU: Fara solutii adecvate, fiecare val de migratie il va depasi pe cel anterior

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, duminica, la New York, in primul sau discurs in cadrul Adunarii Generale a ONU, despre dezastrul uman provocat de criza migratiei si a atras atentia ca, fara solutii adecvate, fiecare val de migratie il va depasi pe cel anterior.

Corespondenta din SUA. Iohannis:L-am ivitat pe Barack Obama in Romania. intalnirea a fost scurta si calda

Presedintele Klaus Ioahnnis si sotia sa, Carmen, au participat luni seara la un dineu oferit de presedintele SUA Barack Obama cu ocazia summit-ului ONU, la care au participat toti sefii de stat si de guvern prezenti la New York. in scurta intrevedere, Klaus Iohannis l-a invitat pe presedintele SUA la Bucuresti, insa invitatia a fost a fost mai degraba o chestiune de politete, nu un demers oficial.

Klaus si Carmen Iohannis, poza cu Obama la dineul oferit de presedintele SUA

Presedintele Klaus Ioahnnis si sotia sa, Carmen, au participat luni seara la un dineu oferit de liderul american Barack Obama cu ocazia summit-ului ONU, la care au participat toti sefii de stat si de guvern prezenti la New York. Iohannis a postat pe contul de Facebook o fotografie de la eveniment.

LIVETEXT Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis va sustine duminica, in jurul orei 17. 30, prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului vorbeste in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila. in cadrul aceluiasi summit vor lua cuvantul si Barack Obama, presedintele SUA, dar si Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis a sustinut prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut duminica prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului a vorbit in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila, o intalnire axata pe combaterea saraciei la nivel mondial. Acelasi summit mai programeaza interventia lui Barack Obama, presedintele SUA, dar si a lui Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Ce spune Klaus Iohannis despre intalnirea cu presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, ca l-a invitat pe omologul sau american, Barack Obama, in Romania.

Klaus Iohannis a avut o noua intalnire cu investitori americani/ Sambata se intalneste cu romanii din New York

Seria intalnirilor presedintelui Klaus Iohannis cu investitorii americani a continuat vineri, la New York, in a doua zi a vizitei in Statele Unite, dupa ce, in cursul diminetii, a participat la deschiderea oficiala a summit-ului Adunarii Generale a ONU. La aceasta intalnire au participat reprezentanti ai companiilor MetLife, Johnson Johnson, Chevron, ExxonMobil, Cargill, Timken Warburg Pincus. In prima zi a vizitei, presedintele Iohannis s-a intalnit cu granzii de pe Wall Street, reprezentatii unor banci si fonduri de investitii importante. Sambata la ora 15. 00, ora locala, 22 ora Romaniei) este programata intalnirea cu comunitatea romaneasca din New York.

Ce au discutat Barack Obama si Vladimir Putin: sampanie cu parfum de Razboi Rece

Ce au discutat Barack Obama si Vladimir Putin. De la tribuna Adunarii Generale a ONU, presedintele american Barack Obama si omologul sau rus, Vladimir Putin, s-au acuzat reciproc ca sunt responsabili pentru haosul din Siria. Apoi, cei doi lideri au avut un tete-a-tete de 90 de minute, sub semnul dezacordului privind soarta presedintelui Bashar al Assad.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )