Libnet.ro
UNICEF

15:45

Klaus Iohannis, concluzii dupa sedinta CSAT. Este nevoie de o relatie imbunatatita cu Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, concluzii dupa sedinta CSAT. Este nevoie de o relatie imbunatatita cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT de marti, prezentand principalele concluzii dupa dezbaterea temelor aflate pe ordinea de zi. CSAT a. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, precizari dupa reuniunea CSAT: O eventuala unire cu Republica Moldova se va discuta in strategia nationala

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti, de la Palatul Cotroceni, s-a incheiat, iar presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, pe tema concluziilor reuniunii, in care au fost discutate subiecte precum sistemul de sanatate si migratia.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Bridaga 2 Infanterie Rovine va prelua rolul de brigada multinationala NATO. isi are sediul in Craiova si acolo va functiona (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat concluziile sedintei Consiliului Superem de Aparare a Tarii. Seful statului a anuntat, printre.

Klaus Iohannis, detalii despre sedinta CSAT la care participa si premierul Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca luni va fi data publicitatii ordinea de zi a sedintei de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, afirmand ca nu sunt lucruri.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Ni s-a prezentat abordarea fata de problema infectiilor nosocomiale. Ministrul Sanatatii ne-a informat ca s-au facut pasi importanti in zona clarificarii legislative

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in cadrul sedintei de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a primit o informare referitoare la sistemul de sanatate publica. Am avut o.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii, care va avea loc, marti, de la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Sedinta apare in programul oficial al premierului.

A inceput sedinta CSAT. Principalele teme sunt situatia din sanatate si amenintarile de securitate produse de migratia ilegala

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a inceput marti la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis. Participantii la reuniune discuta criza din sistemul de sanatate, implementarea deciziilor adoptate la Summitul NATO de la Varsovia, evaluarea masurilor de securitate cibernetica la nivelul institutiilor publice si masuri legate de criza migratiei.

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti (VIDEO)

Marti, 27 septembrie, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni la ora 12. Sedinta vine dupa participarea presedintelui Klaus Iohannis la summitul liderilor de stat din.

Ora 12:00 Sedinta CSAT. Pe agenda de discutii: sistemul de sanatate si starea de sanatate a cetatenilor, migratie, securitatea cibernetica a institutiilor publice

In cadrul sedintei de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii vor fi discutate teme precum implementarea deciziilor adoptate la Summitul NATO de la Varsovia, masurile necesare pentru inlaturarea amenintarilor generate de un aflux masiv de imigranti, nivelul de securitate cibernetica al institutiilor publice din Romania sau sistemul de sanatate publica si starea de sanatate a cetatenilor. UPDATE Sedinta CSAT a inceput.

Klaus Iohannis va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca, cel mai probabil, va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare, comentand ironic ca nu vrea sa incarce agenda actualului Legislativ, care trebuie sa se ocupe de o campanie electorala curata si de gasirea unor candidati fara dosare penale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )