Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Fortelor Aeriene, sarbatorita la Bucuresti. Klaus Iohannis: Aviatorii romani au scris pagini de glorie

România Liberă România Liberă,
Ziua Fortelor Aeriene, sarbatorita la Bucuresti. Klaus Iohannis: Aviatorii romani au scris pagini de glorie

Un spectacol dedicat Zilei Fortelor Aeriene Romane a avut loc, miercuri, in Capitala. Astfel, mai multe aeronave ale Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne au survolat cerul. continuă pe România Liberă

Moment important pentru Ilie Nastase chiar de ziua lui. Ce a hotarat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis il va decora marti pe Ilie Nastase, primul tenismen care a ocupat locul 1 in clasamentul mondial. Ceremonia va avea loc chiar in ziua in care Ilie Nastase implineste.

Moment important pentru Ilie Nastase chiar de ziua lui. Ce a hotarat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis il va decora marti pe Ilie Nastase, primul tenismen care a ocupat locul 1 in clasamentul mondial. Ceremonia va avea loc chiar in ziua in care Ilie Nastase implineste.

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este sarbatorita astazi, iar la Monumentul Eroilor Aerului din Capitala va avea loc o ceremonie militara si religioasa, unde avioane de lupta si acrobatie si elicopterele vor survola monumentul.

FOTOSpectacol aviatic in Bucuresti de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene

Mai multe aeronave ale Ministerului Apararii Nationale si ale Ministerului de Interne au survolat miercuri Bucurestiul de  Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene.

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu: Am fost intrebata daca-l denunt pe Klaus Iohannis

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cea care a fost trimisa in judecata marti, a dezvaluit la Antena 3, ca i s-a propus sa faca denunturi impotriva fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis,.

Olguta Vasilescu: Am fost intrebata daca-l denunt pe Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 19:55 Administratia Prezidentiala: Povestea doamnei Lia Olguta Vasilescu este neverosimila Administratia Prezidentiala precizeaza ca povestea primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cu privire la presedintele Klaus Iohannis este neverosimila. *ACTUALIZARE 19:45 Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata astazi, a declarat ca i s-a propus sa faca denunturi impotriva fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis, actual presedinte.

Klaus Iohannis, mesaj emotionant: Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborare si ridicare de cortina

Klaus Iohannis si-a exprimat regretul disparitiei maestrului Radu Beligan pe pagina sa fde Facebook. Actorul s-a stins din viata, la Spitalul Elias, in cursul zilei de miercuri.

Klaus Iohannis trebuie sa ia masuri si sa discute cu omologul sau turc

Partidul Republican PR) considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa ia masuri de urgenta si sa discute cu omologul sau turc despre prevenirea unei posibile probleme de securitate si siguranta nationala la Marea Neagra, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Ilie Nastase a fost decorat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat astazi pe fostul tenismen Ilie Nastase cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, seful statului caracterizandu-l pe acesta drept un ''fenomen '' si un ''sportiv de vis '', potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Surse: intalnire a presedintelui Klaus Iohannis cu Dacian Ciolos, pe tema turneului efectuat de premier in Vietnam si Mongolia

Premierul Dacian Ciolos se va intalni, luni, cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a-i prezenta concluziile turneului sau asiatic in Vietnam si Mongolia, au declarat surse oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )