Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, la Consiliul European. Presedintele a discutat cu Angela Merkel si Petro Porosenko

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, la Consiliul European. Presedintele a discutat cu Angela Merkel si Petro Porosenko

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in cadrul reuniunii Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. intalnirea a durat aproximativ jumatate de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a discutat cu Angela Merkel in debutul reuniunii Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, la Bruxelles, o discutie cu cancelarul german Angela Merkel, inainte de inceperea reuniunii informale a Consiliului European. Iohannis a discutat cu Merkel timp de cateva minute in camera de sedinta.

Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu presedintele Frantei, Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis se va afla timp de trei zile intr-o deplasare externa, care va incepe marti la Paris si se va incheia joi la Bruxelles, unde va avea loc Consiliul European.

UPDATE Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu presedintele Frantei, Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis se va afla timp de trei zile intr-o deplasare externa, care va incepe marti la Paris si se va incheia joi la Bruxelles, unde va avea loc Consiliul European.

Klaus Iohannis a discutat cu Angela Merkel, la inceputul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi cu cancelarul Angela Merkel, la inceputul reuniunii Consiliului European care si-a deschis lucrarile la Bruxelles. Seful statului urmeaza sa aiba o intalnire.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, inainte de Consiliul European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. Cei doi vor discuta despre situatia din Ucraina si despre negocierile de pace de la Minsk.

GALERIE FOTO VIDEO. Primirea presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Elysee

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Elysee de catre presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande. Vizita oficiala are rolul de a intari parteneriatul strategic dintre Romania si Franta.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incicdent la.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incident la.

Klaus Iohannis a avut o discutie cu Angela Merkel inainte de inceperea lucrarilor Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a purtat joi o scurta discutie cu cancelarul german AngelaMerkel inainte de inceperea lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, informeaza B1 TV. in imaginile surprinse de.

FOTO. Klaus Iohannis, discutii cu Angela Merkel la Bruxelles

Klaus Iohannis participa, miercuri, la primul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei. inainte de inceptul discutiilor, seful statului a avut o scurta discutie cu cancelarul german, Angela Merkel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )