Libnet.ro
UNICEF

17:01

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu partidele parlamentare la consultari, fiind a treia runda de discutii in vederea formarii unui guvern dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, in luna februarie. continuă pe Antena3

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, prin teleconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de premier, prin sistem de teleconferinta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Consultarile cu partidele parlamentare, prin teleconferinta, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantina

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantinca cu suspiciuni de infectare cu Covid-19, safaca consultarile cu partidele parlamentare prin teleconferinta.

Iohannis: Solicit imperativ Parlamentului sa lucreze cu celeritate, astfel incat saptamana viitoare sa fie investit un Guvern cu puteri depline Consultari cu partidele vineri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari, la Palatul Cotroceni, dupa ce Florin Citu, premierul desemnat, si-a depus mandatul. Discutiile vor avea loc vineri, incepand cu ora.

Presedintele Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

Programul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier

Administratia Prezidentiala a transmis programul consultarilor pe care le va avea presedintele Klaus Iohannis, vineri, la Palatul Cotroceni, in vederea desemnarii unui nou prim-ministru. Discutiile sunt.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu liderii UE pe tema epidemiei de coronavirus: Presedintele va sustine o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, potrivit unui anunt.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni si a cerut populatiei sa evite panica si isteria in conditiile in care persoanele depistate pozitiv la infectia cu noul coronavirus au in general o stare de sanatate buna, iar multi nu au niciun fel de simptom.

Iohannis se consulta astazi cu partidele parlamentare, inaintea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, consultari cu partidele parlamentare in vederea desemnarii nou candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul din postul de premier.

Klaus Iohannis are consultari in vederea desemnarii unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis se consulta astazi cu partidele si formatiunile parlamentare, in vederea.

Klaus Iohannis, declaratii dupa consultari: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Klaus Iohannis, a declarat, dupa consultarile prin teleconferinta cu partidele parlamentare, ca il desemneaza tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )