Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis: Nu am crezut ca presedintele tarii mele are de ales intre a se implica sau nu in justitie

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Nu am crezut ca presedintele tarii mele are de ales intre a se implica sau nu in justitie

Presedintele intermar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte la Timisoara, ca nu a crezut vreodata ca seful statului are de ales intre a se implica in justitie sau nu, relateaza site-ul Pesurse. ro. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, presedintele interimar al PNL, efectueaza o vizita la Buzau

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, va veni maine la Buzau pentru a se intalni cu liberalii din judet.

Klaus Iohannis: Acuzatiile care implica numele lui Traian Basescu sunt de o gravitate extraordinara

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis a comentat pe pagina sa de Facebook situatia in care este implicat fratele sefului statului, acesta considerand ca aceste chestiuni sunt de interesul statului iar cazul in sine genereaza reactii internationale.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Mihai Razvan Ungureanu

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi, intr-un hotel din Bucuresti, cu liderul partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, relateaza Agerpres. Intrebat daca FC va fuziona cu PNL, Ungureanu a raspuns ca exista discutii preliminare.

Klaus Iohannis: in cazul fuziunii cu PDL este posibil un sistem de co-presedinti la nivel local

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, la Zalau, ca perioada de tranzitie in cazul fuziunii PNL-PDL s-ar putea prelungi pana in 2016, timp in care ar fi posibila adoptarea unui.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis au facut rocada si pe Facebook

Retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru Cotroceni, salutata chiar de succesorul sau in fruntea PNL, Klaus Iohannis, drept gestul unui mare om politic, a marcat o etapa noua in viata formatiunii si nu a trecut neobservata nici pe retelele de socializare. Cel putin pe Facebook, Crin Antonescu a incetat sa mai existe o vreme, in timp ce Klaus Iohannis abia s-a nascut.

Caracatita imobiliara a lui Klaus Iohannis, cu acte false

65279;Doua dintre imobilele pe care primarul Klaus Iohannis le detine in inima Sibiului au fost dobandite total ilegal si prin acte false, scrie Evz. ro. Este un caz cu mostenitori inventati si mai grav, cu.

Klaus Iohannis este in campanie electorala. Primarul Sibiului vrea sefia PNL

Klaus Iohannis este in campanie electorala. Primarul Sibiului a inceput deja sa se vada cu presedintii de filiale din PNL, pentru a-si asigura sprijinul si votul lor la congresul de saptamana viitoare cand.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )