Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale

Klaus Iohannis, aflat in vizita la Luxemburg, le-a declarat ziaristilor romani ca o prima evaluare a alegerilor locale arata ca procesul democratic este solid si ireversibil in Romania, acesta a facut declaratii si in legatura cu alegerea pe functii de. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea, dupa reactia lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale: Ma mir ca nu-i este rusine

Deputata Elena Udrea a declarat ca este surprinsa de prima reactie apresedintelui Klaus Iohannis dupa alegerile locale din 5 iunie. Aceasta ii transmite presedintelui ca ar trebuisa.

Reactia lui Iohannis dupa alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, la doua zile dupa scrutinul de duminica, ca este suparat pe PNL pentru rezultatul alegerilor. pana ajungem in tara , ne mai trec supararile, a spus seful statului.

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis, dupa alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa scrutinul de duminica, din Romania si a explicat ca are de gand sa faca o analiza, dupa ce se intoarce din vizita oficiala pe care o .

AFP, despre alegerile locale din Romania: Se desfasoara sub semnul dosarelor de coruptie si sunt primul test pentru clasa politica dupa Colectiv

Alegerile locale de duminica din Romania se desfasoara sub semnul zecilor de dosare de coruptie vizand candidati sau fosti edili si este primul test pentru clasa politica din tara dupa incendiul de la Colectiv, comenteaza AFP.

Ce scriu marile agentii de presa internationale despre alegerile locale din Romania

Alegerile locale din Romania si mai ales rezultatele sondajului exit poll din Bucuresti suscita interesul marilor agentii de presa internationale.

Mic ghid electoral. Ce trebuie sa stiti despre alegerile locale de duminica

Adevarul va prezinta un scurt indreptar pentru alegerile locale de maine. Unde puteti vota, in ce interval orar si ce restrictii sunt in ziua scrutinului.

Robert Turcescu, despre alegerile locale: A fost o experienta foarte interesanta, ea va continua. Intrarea mea in politica nu este una sezoniera

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat duminica, dupa anuntarea primelor rezultate ale alegerilor locale ca intrarea sa in politica este un proiect pe termen lung, precizand.

Alin Burcea, ANAT, dupa alegerile locale: Sunt foarte multe sate si orase care traiesc din turism si este important ca primarul sa inteleaga acest lucru

Alin Burcea, noul presedinte ANAT, sustine, dupa rezultatul alegerilor locale, ca un primar este extrem de important pentru industria turismului si spera ca in Bucuresti problematica turismului sa fie o prioritate pentru noul primar,.

Marea serbare. Despre alegerile locale

Undeva in Fals tratat de manipulare Ana Blandiana povesteste o istorioara cit se poate de plina de invataminte. Pacat ca nu multi au invatat din asemenea istorioare.

Alegerile locale, in presa internationala: Victoria stangii, umbrita de problemele de coruptie (VIDEO)

PSD si Gabriela Vranceanu Firea s-au aflat in prim-planul articolelor prezentate de presa internationala despre alegerile locale din Romania. Publicatiile straine nu rateaza insa aceasta.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )