Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis spune ca va lua o decizie saptamana viitoare privind numirea lui Horodniceanu la sefia DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis spune ca va lua o decizie saptamana viitoare privind numirea lui Horodniceanu la sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca va lua saptamana viitoare o decizie cu privire la numirea lui Daniel Horodniceanu pentru functia de procuror-sef al DIICOT, mentionand ca a primit de la CSM inregistrarea sedintei si ca este multumit de materialele puse la dispozitie de Consiliu, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, despre documentele privind audierea lui Horodniceanu: Sunt multumit de materialul care mi s-a pus la dispozitie de CSM. O sa iau o decizie saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a primit de la Consiliul Suprior al Magistraturii CSM) documentele legate de audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu care a fost propus la conducerea DIICOT si.

Cand va lua o decizie Iohannis privind numirea lui Horodniceanu la sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va lua saptamana viitoare o decizie cu privire la numirea lui Daniel Horodniceanu pentru functia de procuror-sef al DIICOT, informeaza Mediafax.

UPDATE Klaus Iohannis a primit documentele CSM privind candidatura lui Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT: Voi lua o decizie saptamana viitoare

Documentele referitoare la Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de seful statului, Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale.

CSM i-a trimis presedintelui Iohannis actele prin care s-a avizat numirea lui Horodniceanu ca sef al DIICOT

Consiliul Superior al Magistraturii i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis documentele prin care s-a avizat numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu pentru functia de procuror-sef al DIICOT, conform.

Ponta: Saptamana viitoare avem negocieri cu FMI si Comisia Europeana, pana acum noi am avut dreptate cu scaderea taxelor si masurile de crestere

Guvernul va avea saptamana viitoare negocieri cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern, el adaugand ca pana acum noi am avut dreptate si ca spera ca fie in continuare asa.

Codul silvic va intra saptamana viitoare in dezbatere in Parlament

Codul silvic va intra saptamana viitoare in dezbatere in Parlament, informeaza B1 TV. Dezbaterile pe marginea acestui proiect erua asteptate in Parlament pentru ziua de miercuri, insa fiind vorba despre o lege.

Klaus Iohannis a studiat interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu. O decizie privind noul sef al DIICOT, anuntata saptamana viitoare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a studiat documentele cerute Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cu privire la interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu propus pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Senatorul Cristian Bodea: Senatul sa ia o decizie de incuviintare privind arestarea preventiva a lui Dan Sova

Liberalii vor ca Senatul sa ia o decizie de incuviintare privind arestarea preventiva a lui Dan Sova, spune senatorul Cristian Bodea. in principiu, noi dorim o hotarare de incuviintare a arestarii.

incepe Festivalul de Teatru Toma Caragiu. Oana Pellea, George Mihaita, Claudiu Bleont vor fi saptamana viitoare la Ploiesti

Actori mari ai scenei romanesti, regizori talentati si spectacole premiate promit o saptamana de neuitat la Ploiesti, unde in perioada 12-17 mai se desfasoara a V-a editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu. Anul acesta se implinesc 90 de ani de la nasterea lui Caragiu, care va fi omagiat, printre altii, de Oana Pellea, George Mihaita si Claudiu Bleont.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3726 seconds )