Libnet.ro
UNICEF

22:00

Miza OUG privind traseismul politic, obtinerea majoritatilor in consiliile locale si judetene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Miza OUG privind traseismul politic, obtinerea majoritatilor in consiliile locale si judetene

PSD vizeaza prin OUG privind traseismul , al carei initiator este presedintele executiv al formatiunii, Liviu Dragnea, obtinerea de noi majoritati in consiliile judetene si locale. ACL detine, in acest moment, cele mai multe astfel de majoritati,. continuă pe Wall-Street Ro

PNL va ataca OUG privind traseismul primarilor

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca liberalii vor ataca in instanta, in contencios administrativ, ordonanta de urgenta care ar permite traseismul politic al primarilor, cu solicitarea suspendarii actului normativ si sesizarii Curtii Constitutionale.

Ciorbea: Analizarea OUG privind traseismul primarilor, prioritate a Avocatului Poporului

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anuntat, joi, ca este o prioritate analizarea ordonantei care legalizeaza traseismul primarilor, relateaza Mediafax.

Guvernul a redactat ordonanta de urgenta care da liber la traseismul politic, timp de 10 zile

Guvernul a decis pana la urma sa puna in pauza, timp de 10 zile, legea privind traseismul politic . Astfel, primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la.

Klaus Iohannis, despre OUG privind migratia primarilor: Se legifereaza traseismul politic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, referitor la ordonanta de urgenta ce priveste migratia primarilor fara sa isi piarda mandatul, ca acum se legifereaza traseismul politic si ca.

Klaus Iohannis despre traseismul politic: Ordonanta este gandita sa mearga la PSD oamenii. Nu vom primi primari care vor sa vina de la alte partide la noi

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat la Craiova ca ordonanta de urgenta care legalizeaza traseismul politic este data pentru a crea un avantaj candidatului PSD.

Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Victor Ponta a spus la inceputul sedintei Guvernului ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate. Premierul a precizat ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

Kelemen Hunor: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor cand va fi supusa dezbaterii Parlamentului. Hunor a spus ca migratia politica este.

Kelemen: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului, informeaza.

Kelemen: UDMR nu sustine OUG privind migratia primarilor. Grupurile parlamentare nu o vor vota

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migratia primarilor in momentul in care aceasta va fi supusa dezbaterii Parlamentului.

Dragnea raspunde Ambasadei SUA in scandalul OUG privind migratia primarilor: Nu e nimic nedemocratic

Vicepremierul Liviu Dragnea a raspuns joi, dupa ce Ambasada SUA s-a declarat ingrijorata de OUG privind migratia primarilor, ca nu este nedemocratic in aceasta ordonanta si ea nu va atinge spiritul democratic.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )