Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis: Dragi romani, va rog sa va feriti de boala, nu e de joaca!

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Dragi romani, va rog sa va feriti de boala, nu e de joaca!

Klaus Iohannis a anuntat ca nu vor fi introduse restrictii noi in contextul pandemiei de Covid-19 da. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Dragi romani, de Sarbatori aveti grija de voi si de cei dragi voua si respectati restrictiile! Va doresc multa sanatate si Craciun fericit!

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi dimineata, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Florin Citu, mai multi ministri din.

Klaus Iohannis, despre ce se va intampla de Craciun. Anunt despre restrictii: Nu e de joaca!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca de Craciun nu vor fi introduse noi restrictii, insa i-a indemnat pe romani sa respecte, in continuare, regulile de protectie sanitara.

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj video cu prilejul Craciunului si le-a spus romanilor ca darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi.

Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video adresat romanilor de Craciun, ca, in conditiile pandemiei, darul pe care il putem face este protejarea celor dragi.

Klaus Iohannis: Romania saluta convenirea parteneriatului dintre UE si Marea Britanie privind relatiile viitoare. Acordul va proteja interesele companiilor si ale cetatenilor romani

Romania saluta convenirea parteneriatului dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in ceea ce priveste relatiile viitoare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, dupa vestea ca Londra si Bruxellesul au.

Business report: Multe deconturi pentru munca flexibila vor fi respinse. Semestrul lui Klaus Iohannis. Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin. Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti

Violeta Alexandru: Multe cereri de decont pentru munca flexibila vor fi respinse * Liberalizarea pietei de electricitate va aduce preturi mai mari * Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti * Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin * Semestrul lui Klaus Iohannis * Unde e criza? Circa 5. 000 romani au intrat in 2020 in liga celor cu depozite de peste 100. 000 de euro * invatamintele financiare ale lui 2020, din perspectiva unui manager de investitii * Bataie pe energia scoasa acum la vanzare pentru a fi consumata anul viitor * Liderul BNS Dumitru Costin sustine ca intentia viitorului Guvern ar fi de a ingheta salariul minim pe economie la valoarea din acest an.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Asa cum a fost anuntat, inca din 16 decembrie, Romania va incepe campania de vaccinare anti-covid. Data startului a fost stabilita ca fiind 27 decembrie duminica). Presedintele Klaus Iohannis anunta acest lucru, iar Valeriu Gheorghita confirma startul campaniei, doua zile mai tarziu. Astazi am primit din partea Presedintelui asigurari in ceea ce priveste vaccinul anti-covid.

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis. Nu a mai suportat si a rabufnit: E o mare obligatie

Dupa 27 decembrie incepe campania de vaccinare anti-covid 19. Campania a fost anuntata de Presedintele Klaus Iohannis. in acelasi timp, acesta anunta ca doreste sa fie primul pacient vaccinat. Ulterior, seful comisiei de coordonare a vaccinarii anunta, dupa o intrevedere cu Iohannis, ca i s-a refuzat acest lucru. Printre cei care au criticat aceasta decizie, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )