Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, despre ce se va intampla de Craciun. Anunt despre restrictii: Nu e de joaca!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre ce se va intampla de Craciun. Anunt despre restrictii: Nu e de joaca!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca de Craciun nu vor fi introduse noi restrictii, insa i-a indemnat pe romani sa respecte, in continuare, regulile de protectie sanitara. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Dragi romani, va rog sa va feriti de boala, nu e de joaca!

Klaus Iohannis a anuntat ca nu vor fi introduse restrictii noi in contextul pandemiei de Covid-19 da.

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj video cu prilejul Craciunului si le-a spus romanilor ca darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi.

Klaus Iohannis: Dragi romani, de Sarbatori aveti grija de voi si de cei dragi voua si respectati restrictiile! Va doresc multa sanatate si Craciun fericit!

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi dimineata, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Florin Citu, mai multi ministri din.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Asa cum a fost anuntat, inca din 16 decembrie, Romania va incepe campania de vaccinare anti-covid. Data startului a fost stabilita ca fiind 27 decembrie duminica). Presedintele Klaus Iohannis anunta acest lucru, iar Valeriu Gheorghita confirma startul campaniei, doua zile mai tarziu. Astazi am primit din partea Presedintelui asigurari in ceea ce priveste vaccinul anti-covid.

Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video adresat romanilor de Craciun, ca, in conditiile pandemiei, darul pe care il putem face este protejarea celor dragi.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

Montaj video in care toti liderii europeni vorbesc despre sfarsitul pandemiei. Ce a spus Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis vorbeste, intr-un mesaj publicat pe Twitter, despre perspectiva rapida a unui vaccin anti-COVID-19, pentru a proteja cetatenii UE de pandemie. Seful statului a participat, alaturi de ceilalti lideri europeni, la un montaj video in care evoca, fiecare in limba lui, eforturile facute in lupta cu coronavirusul, precum si mult asteptatul sfarsit al pandemiei.

Reguli dure la prima intalnire a Dianei Sosoaca cu Klaus Iohannis. Ce nu a avut voie sa bea, deloc

Diana Sosoaca a vorbit cu Ion Cristoiu despre intalnirea sa cu Klaus Iohannis. Noua senatoare a dezvaluit prima impresie pe care a avut-o cand a constientizat ca se afla in aceeasi incapere cu seful de stat, dar si unele detalii interesante, cum ar fi interdinctiile carora a fost nevoita sa se conformeze. Diana Sosoaca, despre .

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )