Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Criza refugiatilor, rezolvata daca intervenim in zonele de conflict

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Criza refugiatilor, rezolvata daca intervenim in zonele de conflict

Presedinte Klaus Iohannis a declarat, miercuri sera, dupa sedinta Consuliului European ca solutia la criza imigrantilor este interventia in Siria pentru a opri conflictul care ii obliga pe oameni sa isi paraseasca tara. continuă pe România Liberă

Iohannis, dupa Consiliul European: Romania va contribui cu 300.000 de euro la Programul Alimentar Mondial pentru refugiati. Ideea ca la Consiliu se putea rediscuta tema cotelor este fundamental gresita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, dupa Consiliul European Extraordinar informal de la Bruxelles, ca Romania va contribui cu 300. 000 de euro in urmatorii trei ani la Programul Alimentar Mondial pentru.

Iohannis, dupa Consiliul European: Romania va contribui cu 300.000 de euro la Programul Alimentar Mondial pentru refugiati. Ideea ca la Consiliu se putea rediscuta tema cotelor este fundamental gresita (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, dupa Consiliul European Extraordinar informal de la Bruxelles, ca Romania va contribui cu 300. 000 de euro in urmatorii trei ani la Programul Alimentar Mondial pentru.

Klaus Iohannis: Dupa aproape trei ani, SUA si-au trimis din nou ambasador in Romania, pe domnul Hans Klemm. ii urez bun venit la noi in tara. Romania va fi acelasi partener de incredere al SUA

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit luni la Palatul cotroceni, pe noul ambasador al SUA in Romania i-a urat acestuia bun venit in tara noastra, printr-un mesaj postat pe Facebook. Cu aceasta ocazie,.

Klaus Iohannis participa la Consiliul European de la Bruxelles pe tema imigrantilor: Voi reitera pozitia Romaniei pentru mentinerea raportului echilibrat intre solidaritate si responsabilitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de a participa la summit-ul extraordinar de la Bruxelles, ca decizia luata la consiliulJAI, referitoare la cotele obligatorii de refugiati va ramane.

Klaus Iohannis: Romania nu este impotriva refugiatilor. Ne mentinem pozitia de participare voluntara la cotele obligatorii de migranti

Ponta, dupa decizia Consiliului JAI: Sper ca se mai poate negocia. Poate schimba Iohannis maine la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a afirmat marti seara ca miercuri Consiliul European poate sa schimbe in tot sau in parte decizia de astazi a Consiliului extraordinar JAI privind cotele obligatorii de refugiati.

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva.

Klaus Iohannis si-a schimbat pozitia fata de refugiati: Acum spune ca Romania poate gestiona usor 4.837 de refugiati, in urma cu doua saptamani spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze mai mult de 1.785 de refugiati in societate

Problema refugiatilor poate fi gestionata usor de Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis inaintea plecarii la Consiliul European, referindu-se la cota obligatorie de refugiati impusa Romaniei prin votul din Consiliul JAI de ieri, de 4. Iohannis si-a schimbat pozitia fata de declaratia din 7 septembrie, cand spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze in societate mai mult de 1. 785 de refugiati. Desi Consiliul JAI de ieri a votat cote obligatorii pentru fiecare tara din UE, Iohannis a insistat ca pozitia Romaniei ramane in continuare una de participare voluntara. Nu cred ca aceste cote obligatorii reprezinta o solutie.

UPDATE Corespondenta de la Bruxelles. Consiliul European: Klaus Iohannis prezinta concluziile crizei imigrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in aceasta seara la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European. intrunirea sefilor de stat si de guvern din UE a inceput la ora 19. 00 si se va termina spre miezul noptii. La final, seful statului va prezenta solutia finala gasita de UE prvind criza imigrantilor.

Klaus Iohannis: Acest prim-ministru NU VA PARTICIPA NICIODATA la Consiliul European

Klaus Iohannis: Nu doresc sa comentez declaratia premierului la dorinta lui de a merge la summit. Este o declaratie deplasata, total deplasata. Acest prim ministru nu va participa niciodata la Consiliul European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )