Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS A GASIT TAPUL ISPASITOR: PSD, vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt

PSD si baronii rosii sunt vinovatii morali pentru tragedia de sambata trecuta de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care si-au pierdut viata, in urma unui incendiu, 10 pacienti de Covid-19 internati la ATI, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa saptamanale tinuta la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Iohannis, despre incendiul de la Piatra Neamt: Sa nu ne limitam la a identifica doar pe cei care au gresit tehnic punctual. Exista si un vinovat moral - autoritatile pesediste

Presedintele Klaus Iohannis spune ca in cazul incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt autoritatile nu trebuie sa se limiteze la a identifica doar pe cei care au gresit tehnic, punctual, pentru ca exista si un vinovat moral - cel care a blocat guvernul luna de luna si a cerut oamenilor in plina pandemie sa nu respecte regulile. in acest context, el a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca in Neamt baronii rosii au schimbat directorii spitalului dupa bunul plac, si a sustinut din nou necesitatea organizarii alegerilor din 6 decembrie.

Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt deoarece in multii ani in care a fost la guvernare la nivel central si local aproape a adus in.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT: Acest accident groaznic ne arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca foarte important acum sa se afle foarte rapid cum a fost posibil un incendiu precuk cel de la Spitalul Judetean Piatra Neamt soldat cu moartea a zece pacienti de la ATI, iar in opini asa, acest accident arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate publica, transmite News. ro.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

Premierul Orban cere stabilirea responsabililor pentru tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Ludovic Orban a cerut, duminica la amiaza, stabilirea responsabililor pentru tragedia de.

Marcel Ciolacu: Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, duminica, suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt, mentionand ca toti decidentii politici au obligatia sa se ocupe, in acest moment, exclusiv de.

Klaus Iohannis: O felicit pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor din Republica Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea turului al II-lea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )