Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis: Felicitari, Emmanuel Macron, pentru importanta victorie. Traiasca parteneriatul strategic Romania-Franta

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Felicitari, Emmanuel Macron, pentru importanta victorie. Traiasca parteneriatul strategic Romania-Franta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica seara, pe Twitter, un mesaj in limba franceza in care il felicita pe Emmanuel Macron pentru victoria de la alegerile prezidentiale, seful statului roman afirmand totodata ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari trebuie sa continue. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Felicitari Emmanuel Macron pentru importanta victorie; traiasca parteneriatul strategic Romania-Franta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica seara, pe Twitter, un mesaj in limba franceza in care il felicita pe Emmanuel Macron pentru victoria de la alegerile prezidentiale, seful statului roman afirmand totodata ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari trebuie sa continue.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron: O victorie importanta pentru Franta si Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe proaspatul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, printr-un mesaj in limba franceza postat pe contul sau de Twitter: Felicitations @EmmanuelMacron pour votre victoire importante pour la France et l'Europe! Vive le partenariat strategique entre ROU et FR! Felicitari, Emmanuel Macron, pentru o victorie importanta pentru Franta si pentru Europa! Traiasca parteneriatul strategic intre Romania si Franta!), a scris Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru rezultate: O victorie importantapentru Franta si pentru Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe noul ales al Frantei, Emmanuel Macron, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui de Twitter. Presedintele a ales sa transmita mesajul in limba.

Russia Today si Sputnik News au sugerat ca il vor da in judecata pe Emmanuel Macron, pentru transmiterea de informatii mincinoase

Postul de televiziune pro-Kremlin Russia Today RT) si agentia de presa Sputnik, apropiata puterii ruse, au sugerat ca vor sa il dea in judecata pe candidatul de centru la presedintia Frantei, Emmanuel Macron, pentru transmitere de informatii mincinoase, relateaza AFP si Le Monde, citate de News. ro.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa ce Emmanuel Macron a castigat alegerile prezidentiale din Franta

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat, duminica seara, pe presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron. Felicitari Emmanuel Macron pentru victoria importanta pentru Franta si pentru Europa!.

Grindeanu: Felicitari lui Emmanuel Macron pentru victoria istorica la alegerile prezidentiale din Franta

Premierul Sorin Grindeanu ii transmite felicitari lui Emmanuel Macron, care a castigat dumunica alegerile prezidentiale din Franta, seful Executivului de la Bucuresti apreciind ca aceasta este o victorie istorica, o veste buna pentru Europa si pentru Romania.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 61,7% vs. 38,3%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 60%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 09: Macron a sustinut un discurs in fata miilor de sustinatori adunati in fata platoului Louvre. El a intrat pe scena in acordurile Odei bucuriei de Beethoven, imnul UE. Dupa un discurs emotional, Macron a intonat imnul national, Marseieza, impreuna cu sotia, copiii si echipa sa de campanie23. 56: Premierul canadian Justin Trudeau se declara nerabdator sa lucreze cu Emmanuel Macron. 30: Klaus Iohannis il felicita pe Macron pentru o victorie importanta pentru Franta si Europa. 12: Convorbire telefonica foarte calda intre Macron si Angela Merkel. Noul presedinte al Frantei a promis ca va calatori la Berlin curand. 00: Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron - 61,7%, Marine Le Pen - 38,3%, dupa numararea a jumatate dintre buletinele de vot, a anuntat Ministerul francez de Interne. Le Figaro)22. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 65,05% vs. 34,95%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 65%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 50: Rezultate oficiale partiale dupa numararea a 93% din buletinele de vot): Emmanuel Macron - 65,05%, Marine Le Pen - 34,95%. 09: Macron a sustinut un discurs in fata miilor de sustinatori adunati in fata platoului Louvre. El a intrat pe scena in acordurile Odei bucuriei de Beethoven, imnul UE. Dupa un discurs emotional, Macron a intonat imnul national, Marseieza, impreuna cu sotia, copiii si echipa sa de campanie23. 56: Premierul canadian Justin Trudeau se declara nerabdator sa lucreze cu Emmanuel Macron. 30: Klaus Iohannis il felicita pe Macron pentru o victorie importanta pentru Franta si Europa. 12: Convorbire telefonica foarte calda intre Macron si Angela Merkel. Noul presedinte al Frantei a promis ca va calatori la Berlin curand. 00: Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron - 61,7%, Marine Le Pen - 38,3%, dupa numararea a jumatate dintre buletinele de vot, a anuntat Ministerul francez de Interne. Le Figaro)22. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

Reactia premierului Sorin Grindeanu dupa ce Emmanuel Macron a castigat alegerile prezidentiale din Franta

Premierul Sorin Grindeanu il felicita pe Emmanuel Macron pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, precizand ca aceasta victorie este o veste buna pentru Europa si.

Donald Trump l-a felicitat pe Macron pentru victorie si spune ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu acesta

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru castigarea alegerilor prezidentiale franceze si a adaugat faptul ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu el, informeaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )