Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis: Guvernul arunca in haos economia, toate se vor scumpi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Guvernul arunca in haos economia, toate se vor scumpi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o declaratie de presa, dupa sedinta CSAT, in care s-a aratat ingrijorat de noile taxe anuntate de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Seful statului a avertizat ca viata romanilor va deveni mult mai. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis cere Guvernului sa se razgndeasca n privinta ordonantei privind noile taxe: Arunca n haos economia / Se introduce un nou concept, taxa din lacomie a PSD-istilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa se razgandeasca in privinta ordonantei privind noile taxe despre care a spus ca arunca in haos economia si este un motiv serios de ingrijorare pentru toti romanii. Seful statului a comentat ca demersul Guvernului este o dovada ca e o problema cu bugetul. N-au bani, nu stiu cum sa faca rost de bani si inventeaza pe picior noi impozite si taxe, a spus presedintele.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregateste OUG pentru noi taxe si impozite. Va arunca in haos economia

Klaus Iohannis a facut declaratii dupa sedinta CSAT. Sedinta CSAT s-a desfasurat in doua zile. Am analizat siam aprobat o serie de masuri importante care privesc apararea tarii si secur.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Radu Tudor: Ce planuri are Klaus Iohannis in legatura cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru a fiecarei sedinte a Guvernului, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis, ntrebat daca va merge la toate sedintele de Guvern: Sigur

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va merge la toate sedintele de guvern de acum incolo. intrebat de o ziarista daca va participa la toate sedintele de guvern, seful statului a raspuns: Sigur.

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa.

Florin Iordache il va acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare, la indemnul liderului PSD

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, ca motivele pentru care il acuza pe presedintele Klaus Iohannis pentru inalta tradare vor fi cuprinse in plangerea penala. Iordache a refuzat sa.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )