Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis: Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989! Orice intarziere a Justitiei in infaptuirea dreptatii va transforma aceasta rusinoasa restanta intr-un grav atentat la adresa democratiei

B1 B1,
Klaus Iohannis: Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989! Orice intarziere a Justitiei in infaptuirea dreptatii va transforma aceasta rusinoasa restanta intr-un grav atentat la adresa democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj special marti, cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989, a transmis seful. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989

Presedintele Klaus Iohannis a omagiat eroii care in urma cu 31 ani au asezat piatra de temelie a Rom.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei din Decembrie 1989 (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a depus, luni dimineata, o coroana de flori, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din Decembrie 1989. Un gest similar a facut, tot luni dimineata, si.

Klaus Iohannis a primit interzis la vaccinul anti-covid-19. Cine nu vrea sa il imunizeze

Conform anuntului dat de catre Presedntele Klaus Iohannis, campania de vaccinare anti-covid va incepe din 27 decembrie, de Sf. Stefan. Imediat dupa anunt, acelasi Klaus Iohannis a trimis catre CNCAV propunerea de a fi primul roman care sa fie vaccinat. Numai ca, dupa o analiza amanuntita, i s-a refuzat propunerea. Klaus Iohannis, primul vaccinat anti-covid in .

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Klaus Iohannis: Nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor

In urma cu 31 de ani, romanii au asezat piatra de temelie a Romaniei democratice si nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor, afirma Klaus Iohannis in mesajul transmis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii.

Dosarul Revolutiei, o restanta rusinoasa. Klaus Iohannis: Justitia trebuie sa isi faca datoria!

Comunismul a rupt legatura fireasca cu familia democratiilor europene, iar dupa 45 de ani de crime si cruzimi, romanii s-au asezat in fata tancurilor pentru idealurile lor, a transmis presedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertati, la 31 de ani de la Revolutia din 1989. Tocmai de aceea, seful statului a facut un nou apel pentru aflarea adevarului in Dosarul Revolutiei.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

Reguli dure la prima intalnire a Dianei Sosoaca cu Klaus Iohannis. Ce nu a avut voie sa bea, deloc

Diana Sosoaca a vorbit cu Ion Cristoiu despre intalnirea sa cu Klaus Iohannis. Noua senatoare a dezvaluit prima impresie pe care a avut-o cand a constientizat ca se afla in aceeasi incapere cu seful de stat, dar si unele detalii interesante, cum ar fi interdinctiile carora a fost nevoita sa se conformeze. Diana Sosoaca, despre .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )