Libnet.ro
UNICEF

11:31

Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si cu Joe Biden in septembrie

B1 B1,
Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si cu Joe Biden in septembrie

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden si cu presedintele american Barack Obama, la finalul lunii septembrie, transmite B1 TV. Seful statului va participa la summitul ONU de la New. continuă pe B1

Surse: Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Summitul ONU de la New York

Presedintele Klaus Iohannis va participa la cea de-a 70-a reuniune a Summitului ONU de la New York, ce va avea loc la sfarsitul acestei luni. in cadrul reuniunii se va decide agenda globala de combatere a saraciei.

Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, vicepresedintele SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul unei vizite care va avea loc in America, saptamana viitoare, potrivit unor surse oficiale din Administratia Prezidentiala. Pe langa intrevederea cu Biden, seful statului va participa saptamana viitoare la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la New York.

Klaus Iohannis, intalnire cu vicepresedintele american Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit de vicepresedintele american Joe Biden. intalnirea va avea loc saptamana viitoare cand presedintele Romaniei se va afla in Statele Unite pentru a participa Adunarea.

Surse: Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, la New York

Klaus Iohannis se va intalni, la finalul lunii septembrie, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care seful statului o va face la New York.

Iohannis se va intalni cu Joe Biden cu ocazia summit-ului ONU din SUA

ACTUALIZARE 15:53 Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii Joe Biden cu ocazia summit-ului ONU la care va participa in SUA, ne-a confirmat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis primeste astazi o delegatie a Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu o delegatie a Bancii Mondiale, condusa de directorul executiv al institutiei, Frank Heemskerk, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu o delegatie a Bancii Mondiale, condusa de directorul executiv al institutiei, Frank Heemskerk, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European, in 23 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis va participa la summitul extraordinar al Consiliului European, care va avea loc miercuri, 23 septembrie, unde vor fi luate deciziile pentru stabilirea mecanismului de distribuire a 120. 000 de.

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

George Maior, noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, si-a prezentat joi scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama. Potrivit Agerpres, Maior a vorbit cu Obama despre simpatia pe care o au.

George Maior si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

Noul Ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat ieri scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, ocazie cu care i-a vorbit acestuia despre simpatia pe care o au romanii fata de SUA, apreciind ca aceasta poate contribui substantial la adancirea relatiilor de parteneriat dintre cele doua tari, transmit surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )