Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, intalnire cu viitorul presedinte al Consiliului European la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, intalnire cu viitorul presedinte al Consiliului European la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel. Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete, iar la finalul intrevederii. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis se intalneste cu viitorul presedinte al Consiliului European

Presedintele Romaniei se intalneste miercuri, la Palatul Cotrocei, cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, relateaza News. ro.

Maia Sandu, mesaj dupa victoria lui Klaus Iohannis: Felicitari, domnule Presedinte! Felicitari, dragi romani

Printre personalitatile politice care l-au felicitat pe Klaus Iohannis s-a numarat si fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj adresat romanilor si marelui castig.

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

Presedintele Romaniei a discutat despre piata unica si securitate cu viitorul sef al Consiliului European. Iohannis: Pentru a avea o voce puternica a UE in relatia cu partenerii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, la Bucuresti, cu Charles Michel, viitorul sef al Consiliului European, despre nevoia unei politici externe puternice, care va trebui creata de noi toti pentru a.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Alocam in continuare 2% pentru aparare

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, lafinalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Stire in curs .

Viitorul presedinte al Consiliului European a fost primit de la Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel. Vizita la Bucuresti a lui Charles Michel face parte dintr-un turneu in.

Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un.

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o.

Klaus Iohannis a fost sunat de Viorica Dancila. Ce i-a spus fostul premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca Viorica Dancila l-a sunat si l-a felicitat. Candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile in fata candidatului PNL, actualul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis ramane lider detasat in cursa spre Cotroceni, in voturile exprimate pana la 14.30. La ce distanta se afla Viorica Dancila, candidata PSD

Presedintele Klaus Iohannis ramane in fruntea ierarhiei, obtinand aproximativ62% dintre voturile exprimate pana in ora 14:30. De partea cealalta, Viorica Dancila a ramas la 38%, iar o eventuala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )