Libnet.ro
UNICEF

22:30

Relu Fenechiu il lauda din inchisoare pe Klaus Iohannis pentru discursul privind Justitia: Am vazut cu speranta ca ati atras atentia asupra unor aspecte care au facut ca Justitia sa devina o supraputere in stat

Hotnews Hotnews,
 Relu Fenechiu il lauda din inchisoare pe Klaus Iohannis pentru discursul privind Justitia: Am vazut cu speranta ca ati atras atentia asupra unor aspecte care au facut ca Justitia sa devina o supraputere in stat

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care executa o sentinta de 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, il lauda pe blogul sau pe presedintele Klaus Iohannis pentru discursul sustinut marti in fata Consiliului superior al Magistraturii pe tema Justitiei. Fostul vicepredinte PNL noteaza, intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului, ca a vazut cu speranta, faptul ca Iohannis a vorbit, in discursul sau, despre aspecte care au facut ca Justitia sa devina o supraputere in stat. Macovei despre declaratiile lui Iohannis: Seamana cu ce spune PSD/ Iohannis la CSM: Important de subliniat ca Justitia nu e o supraputere/ Radu Tudor lauda discursul presedintelui: De referinta, de salutat, viziune diferita de a lui Basescu . continuă pe Hotnews

Fenechiu, din inchisoare, catre Iohannis: Credeti ca voi mai avea sansa la o judecata dreapta?

Fostul liberal Relu Fenechiu, incarcerat in Penitenciarul Iasi, a postat pe blog o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, in care elogiaza discursul acestuia din plenul CSM, el.

Relu Fenechiu, o ultima incercare pentru a scapa de puscarie

Fostul ministru liberal al Transporturilor Relu Fenechiu face o ultima incercare de a iesi din inchisoare. O firma de-a lui Fenechiu contesta raportul intocmit de Garda Financiara Cluj care a demonstrat jaful.

Victor Ponta il lauda pe Klaus Iohannis dupa ce presedintele a propus ca Procurorul general sa fie membru CSAT

Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca va sprijini propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general. Cred ca este o idee corecta / si initiativa legislativa pt CSM ICCJ si PG - voi sprijini aceste propuneri, a scris premierul.

Klaus Iohannis, la sedinta CSM. Mesajul presedintelui pentru sefii din justitie. Un magistrat este atat de independent cat alege el sa fie

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la sedinta Plenului, in care va fi prezentat Raportul de activitate al institutiei pe 2014 si va fi aleasa noua conducere a CSM. in cadrul sedintei CSM, Klaus.

Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker vor vorbi saptamana viitoare despre Mecanismul de Cooperare si Verificare, potrivit Comisiei Europene

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene CE), Margaritas Schinas, a declarat pentru Gandul ca presedintele roman Klaus Iohannis si noul presedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker, vor discuta despre Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) saptamana viitoare, la Bruxelles, potrivit Gandul.

Purtatorul de cuvant al CE: Klaus Iohannis va discuta, saptamana viitoare, despre ridicarea MCV cu Jean Claude-Juncker

Purtatorul de cuvant al CE, Margaritas Schinas, a declarat pentru Gandul ca presedintele roman Klaus Iohannis si noul presedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker, vor discuta despre MCV saptamana viitoare, la.

VIDEO. UPDATE. Klaus Iohannis: Principalul obiectiv al Romaniei in 2015 este ridicarea raportului MCV. Ponta sprijina propunerile presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) acolo unde va prezida sedinta de prezentare a bilantului pe anul 2014 si pentru alegerea noului sef al institutiei. Seful statului nu a facut declaratii inainte de sedinta.

Klaus Iohannis: Principalul obiectiv al Romaniei in 2015 este ridicarea raportului MCV

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) acolo unde va prezida sedinta de prezentare a bilantului pe anul 2014 si pentru alegerea noului sef al institutiei. Seful statului nu a facut declaratii inainte de sedinta.

Alegeri pentru sefia Consiliului Superior al Magistraturii. Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la sedinta

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au de ales marti intre judecatorii Alexandru Serban si Marius Tudose Badea pentru functia de presedinte. Procurorul Bogdan Gabor este singurul candidat pentru functia de vicepresedinte. Klaus Iohannis este asteptat la sedinta de astazi.

Sergiu Nistor, numit in functia de consilier a lui Klaus Iohannis

Sergiu Nistor a fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana. Presedinta a anuntat astazi ca l-a numit in functia de consilier prezidential, devenind astfel al 6-lea consilier al lui Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )