Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu fiecare partid, in aceasta saptamana

B1 B1,
Surse: Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu fiecare partid, in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa cheme la consultari fiecare partid, in aceasta saptamana, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. Astfel, seful statului va avea consultari cu fiecare partid in. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor parlamentare la consultari, saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, citate de Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis va conduce sedinta de marti a CSM

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat invitatia Patriarhului Daniel, transmisa prin intermediul Mitropolitului Ardealului

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba de duminica dimineata de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel, acceptand.

Mihai Razvan Ungureanu: Presedintele Klaus Iohannis va avea deplasari la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, in primele luni ale anului

In primele luni ale acestui an, presedintele Klaus Iohannis va face vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, a anuntat, luni, prim-vicepresedintele PNL Mihai Ungureanu, consilier personal al.

Carmen Iohannis a postat fotografii cu presedintele Klaus Iohannis langa bradul de Craciun: Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii

Carmen Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii cu presedintele Klaus Iohannis langa bradul de Craciun, insotite de mesajul Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala MItropolitana Ortodoxa din Sibiu.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. La slujba s-a aflat si deputatul liberal Raluca Turcan, viceprimarul municipiului.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: Seful statului a dat un semnal pentru Biserica (VIDEO)

Seful statului a dat si un semnal pentru Biserica. Dupa ce in campania electorala a fost criticat in spatiul public pentru faptul ca nu este ortodox, Klaus Iohannis a participat la slujba de duminica de la.

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL.

Agenda de politica internationala a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )