Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat,vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA de la Summit-ul NATO: Cand ar putea veni Donald Trump in Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor pe care le are in aceste zile cu liderul american Donald Trump, in marja Summit-ului NATO de la Londra, va reitera invitatia adresata.

Premierul si mai multi ministri merg joi la Cotroceni. Orban spune ca este vorba de analiza obisnuita a situatiei

Presedintele Klaus Iohannis are programata in cursul zilei de azi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, informeaza Agerpres. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita a situatiei Guvernului.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

Klaus Iohannis, contrazis de un analist economic: Nu il mai dezinformati pe presedinte

Analistul economic Adrian Caciu considera ca presedintele tarii, Klaus Iohannis, este dezinformat. Spre binele acestei tari, nu il mai dezinformati pe Presedinte. este apelul analistului.

Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament.

Iohannis, sageti spre PNL dupa ce liberalii au primit mai multi parlamentari fosti PSD

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, trecerea unor parlamentari la PNL, afirmand ca acest lucru tot traseism se numeste si nu a fost implicat in aceasta chestiune. Tot traseism se numeste. Mai.

Klaus Iohannis cheama Guvernul la raport, in frunte cu Ludovic Orban. Anuntul premierului

Presedintele Klaus Iohannis are programata joi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )