Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

B1 B1,
Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei. continuă pe B1

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat,vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis, anunt crucial inaintea summitului NATO: Oferta Romaniei a fost acceptata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, cu privire la regiunea Marii Negre, ca va sublinia importanta acesteia in cadrul summitului NATO, considerand ca va gasi multa deschidere. Regiunea Marii.

Klaus Iohannis, declaratii dupa summitul NATO: A fost o reusita pentru noi, ne-am atins obiectivele

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, intr-o declaratie de presa la Cotroceni, despre discutiile de la cel mai recent summit NATO, cel de la Londra. NATO a ajuns la 70 de ani. Cea mai puternica alianta.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA de la Summit-ul NATO: Cand ar putea veni Donald Trump in Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor pe care le are in aceste zile cu liderul american Donald Trump, in marja Summit-ului NATO de la Londra, va reitera invitatia adresata.

Klaus Iohannis, o noua sedinta cu Executivul Orban: ce ministri au fost convocati

Presedintele Klaus Iohannis continua vineri seria intalnirilor cu premierul Ludovic Orban si cu membri ai Guvernului. La intalnirea programata vineri, la Palatul Cotroceni, participa premierul, impreuna cu .

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

Iohannis, sageti spre PNL dupa ce liberalii au primit mai multi parlamentari fosti PSD

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, trecerea unor parlamentari la PNL, afirmand ca acest lucru tot traseism se numeste si nu a fost implicat in aceasta chestiune. Tot traseism se numeste. Mai.

Klaus Iohannis: Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului pe 2020 ar fi constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asumarea raspunderii Guvernului asupra Legii bugetului pe 2020 ar fi constitutionala, insa nu anunt in acest sens va veni de la Executiv, nu de la seful.

Klaus Iohannis cheama Guvernul la raport, in frunte cu Ludovic Orban. Anuntul premierului

Presedintele Klaus Iohannis are programata joi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )