Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis: Nu am negat niciodata apartenenta mea etnica, sunt etnic german, dar cetatean roman 100%, un cetatean convins de democratia de tip occidental (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu am negat niciodata apartenenta mea etnica, sunt etnic german, dar cetatean roman 100%, un cetatean convins de democratia de tip occidental (VIDEO)

In dezbaterea de marti seara pe care presedintele Klaus Iohanis a avut-o cu jurnalisti si politologi, acesta a facut referire si la politicile sale pentru combaterea discriminarii, dar si la atacurile pe care. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, angajament pentru al doilea mandat: Sunt decis sa comunic mai mult si mai intens (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este decis sa comunice mai mult si mai intens cu romanii, in eventualitatea in care va obtine un al doilea mandat consecutiv la Palatul Cotroceni. in mod natural un.

KLAUS IOHANNIS: O sa accelerez prezenta mea in spatiul public

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Sunt etnic german, dar sunt cetatean roman 100%

ACTUALIZARE - Actualul presedinte declara ca PSD reprezinta un sistem anti-democratic si ca de aceea refuza sa discute cu contracandidatul Viorica Dancila. ---- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis aduce in discutie acuzatiile xenofobe ale PSD. --- *ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Cum s-au cunoscut Klaus Iohannis si sotia sa. Sunt casatoriti de peste 25 de ani. Ce i-a tinut impreuna

A trecut deja mai bine de un sfert de secol de cand Klaus si Carmen Iohannis si-au unit juramintele pentru totdeauna. Povestea de dragoste dintre Presedintele Romaniei si prima doamna s-a mentinut nestavilita de-a lungul timpului, reprezentand un adevarat reper de stabilitate si respect. Indiferent de traseul politic pe care s-a traversat de-a lungul timpului .

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie.

Cine sunt jurnalistii care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis refuza o dezbatere cu prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila si va organi.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta tema.

Klaus Iohannis anunta discutii despre atributiile sefului statului: Unele lucruri nu sunt inca foarte bine lamurite

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va pune in discutie atributiile care sunt prevazute in Constitutie pentru seful statului, in conditiile in care aceastea au fost limitate in ultimii ani prin.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bistrita-Nasaud, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, deoarece astfel comunitatile au o sansa reala sa aleaga cea mai buna persoana pentru functie.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )