Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost primit vineri la Vatican de Papa Francisc. Iohannis a participat la reuniunea informala a Consiliului European, cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma,. continuă pe B1

VIDEO O fetita in varsta de trei ani s-a intalnit cu Papa Francisc si a incercat sa ii fure boneta papala

Estella Westrick, o fetita in varsta de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, cand, in timpul unei intalniri cu papa Francisc, i-a furat suveranului pontif boneta papala pentru cateva secunde, informeaza CNN.

O fetita in varsta de trei ani s-a intalnit cu Papa Francisc si a incercat sa ii fure boneta papala VIDEO

Estella Westrick, o fetita in varsta de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, cand, in timpul unei intalniri cu papa Francisc, i-a furat suveranului pontif boneta papala pentru cateva secunde, informeaza CNN.

intrevedere intre presedintele Klaus Iohannis si Principesa Mostenitoare Margareta la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu Principesa Mostenitoare Margareta. intrevederea a avut loc la Palatul Cotroceni. Activitatea publica a Familiei Regale a fost unul dintre.

Klaus Iohannis va fi primit de Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata, la Roma, la reuniunea informala a Consiliului European organizata cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, piatra de temelie a UE. Vineri, seful statului va fi primit in audienta de Papa Francisc, asaturi de ceielati sefi de stat si de guvern din UE.

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita la Roma, unde va participa la summit-ul aniversar al UE. Seful statului se va intalni, vineri, cu Sanctitatea sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, vineri, o vizita la Roma, unde va participa, in weekend, la reuniunea informala a Consiliului European organizata cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma.

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit in audienta la Papa Francisc cu ocazia participarii la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se deplaseaza in acest final de saptamana la Roma pentru a participa la reuniunea infomala a Consiliului European alaturi de ceilalti sefi de stat si guvern din Uniunea Eu.

Papa Francisc, ingrijorat de lipsa de unitate in Europa aflata in criza, ii primeste vineri pe liderii UE

Papa Francisc, ingrijorat de lipsa de unitate in Europa aflata in criza, ii primeste vineri pe liderii UE, cu o zi inainte de sarbatorirea a 60 de ani de la Tratatul de la Roma, relateaza AFP.

Legea superimuntatii avocatilor a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat a fost promulgata vineri de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala. Legea ofera avocatilor o adevarata superimunitate in fata legii.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul de la Roma, unde se discuta viitorul UE

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la Summitul Uniunii Europene de la Roma, unde va fi adoptata o declaratie referitoare la viitorul UE.

Atacul de la Londra. Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu premierul britanic Theresa May

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o convorbire telefonica cu Theresa May, premierul Marii Britanii, dupa ce doi cetateni romani au fost raniti ieri in atentatul terorist de la Londra, soldat cu cel putin cinci morti si 40 de raniti.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )