Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, operatiune de umanizare prin decorarea unor cunoscuti artisti. Antena 3, trei emisiuni dedicate evenimentului

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, operatiune de umanizare prin decorarea unor cunoscuti artisti. Antena 3, trei emisiuni dedicate evenimentului

Klaus iohannis a revenit marti in atentia publica dupa o lunga serie de declaratii si pozitionari controversate printr-o operatiune de PR care i-a adus o supra-expunere mediatica. Presedintele i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si formatia Cargo, iar Antena 3 si Realitatea TV au dedicat spatii largi evenimentului. De remarcat apropierea tot mai puternica a postului lui Voiculescu de Iohannis. Antena 3 a dedicat evenimentului portiuni consistente din 3 emisiuni: cele moderate de vedetele postului - Dana Grecu, Razvan Dumitrescu si Mihai Gadea. continuă pe Hotnews

Apar ingrijorari vizavi de implicarea SRI in justitie. Apel la Klaus Iohannis

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa faca publice hotararile Consiliului Suprem de Aparare a.

Uniunea Nationala a Judecatorilor ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa publice hotararile CSAT in ceea ce priveste justitia

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa faca publice hotararile Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in ceea ce priveste justitia.

Der Spiegel scrie despre Klaus Iohannis sub titlul Diletantul

Presedintele de origine germana al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a preluat functia cu mari promisiuni de reforme, dar mandatul lui este un dezastru, scrie Der Spiegel, intr-un articol critic la adresa presedintelui, intitulat Seful statului roman Iohannis: Diletantul.

Radu Tudor, scrisoare emotionanta pentru presedintele Klaus Iohannis

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor ii adreseaza o scrisoare publica presedintelui Romaniei Klaus Iohannis in numele rockerilor din Romania, din randul carora a marturisit ca face.

Seful DGA si unul dintre adjunctii sai, eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu ale sefului Directiei Generale Anticoruptie, chestorul principal de politie Janica Arion-Tiganasu, si ale adjunctului acestuia, chestorul de politie Genu-Eduard Radu, cu Ministerul Afacerilor Interne.

and Sefi din politie, eliberati din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) in cazul a patru chestori de politie, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat marti, la Palatul Cotroceni, pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo. Florin Piersic a primit decoratia cea mai inalta, Ordinul Steaua Romaniei in grad de ofiter.

Florin Piersic, Stela Popescu si Cargo vor fi decorati de Klaus Iohannis. Cine va primi distinctia cea mai inalta

Presedintele Klaus Iohannis ii va decora astazi pe actorii Florin Piersic si Stela Popescu, dar si pe membrii formatiei Cargo. Ceremonia va avea loc la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17. Decretele de decorare au fost semnate de catre seful statului in perioada decembrie 2015-ianuarie 2016.

Primele explicasii ale jurnalistului care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Keno Verseck, care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a explicat la Digi24 motivele care l-au facut sa scrie acest articol si a vorbit despre atacurile lansate la adresa sa de unele publicatii romanesti.

Klaus Iohannis ii decoreaza pe Stela Popescu si Florin Piersic

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza maine, la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo si pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic. Seful statului a semnat pe 1 decembrie anul trecut decretul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )