Libnet.ro
UNICEF

22:30

Der Spiegel scrie despre Klaus Iohannis sub titlul Diletantul

Adevărul Adevărul,
Der Spiegel scrie despre Klaus Iohannis sub titlul Diletantul

Presedintele de origine germana al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a preluat functia cu mari promisiuni de reforme, dar mandatul lui este un dezastru, scrie Der Spiegel, intr-un articol critic la adresa presedintelui, intitulat Seful statului roman Iohannis: Diletantul. continuă pe Adevărul

Der Spiegel il critica pe Iohannis: Mandatul lui este un dezastru

Publicatia germana Der Spiegel, care elogia castigarea alegerilor de catre Klaus Iohannis, il critica acum pe presedintele Romaniei.

Der Spiegel sustine ca reformele lui Klaus Iohannis ar fi un dezastru, dupa ce presedintele i-a retras distinctia lui Laszlo Tokes

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l diletant pe liderul Romaniei si denuntand o serie.

Presedintele Iohannis, critica dura in Der Spiegel: Mandatul lui este un dezastru

Publicatia germana Der Spiegel, care elogia castigarea alegerilor de catre Klaus Iohannis, il critica acum pe presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis, criticat dur in presa germana: Tacerea a devenit marca lui inregistrata

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l.

Politic Show: Klaus Iohannis, baie de multime la Zidul Plangerii. Israelienii au crezut ca vine Biden; Oprescu contesta interceptarile din dosar. Avocat: Nu au mare relevanta in sustinerea acuzatiilor, dar daca vor fi anulate, cu atat mai bine; La Galati

Iohannis vrea sa ne implicam in reconstructia institutiilor palestiniene Aflat in vizita in Palestina, presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca. Traian Basescu: Ma impresioneaza neplacut transformarea doamnei Kovesi intr-un om pasionat de interviuri Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara.

Gestul facut de Klaus Iohannis la Zidul Plangerii. Imaginile au adunat mii de aprecieri pe Facebook

Klaus Iohannis, aflat in vizita in Israel, a lasat un biletel la Zidul Plangerii. Klaus Iohannis a spus ca si-a scris una dintre dorinte pe biletul respectiv. Presedintele.

Decizie-cheie in instanta pentru casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

ICCJ judeca astazi un pas important al presedintelui Klaus Iohannis in dosarul casei din Sibiu. Familia Iohannis a cerut in instanta ca dosarul sa fie stramutat de la Curtea de Apel Brasov, pe motiv ca in Brasov, din cauza articolelor de presa, s-a creat un curent impotriva familiei Iohannis.

Apar ingrijorari vizavi de implicarea SRI in justitie. Apel la Klaus Iohannis

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa faca publice hotararile Consiliului Suprem de Aparare a.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos fac apel la clementa in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit sambata la Kuala Lumpur cu oficiali ai Malaeziei, transmitand din partea presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos scrisori oficiale in care se face apel la clementa in cazul lui Ionut Gologan, cetatean roman condamnat la pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri, anunta Mediafax.

Uniunea Nationala a Judecatorilor ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa publice hotararile CSAT in ceea ce priveste justitia

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa faca publice hotararile Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in ceea ce priveste justitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )