Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis ii decoreaza pe Stela Popescu si Florin Piersic

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ii decoreaza pe Stela Popescu si Florin Piersic

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza maine, la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo si pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic. Seful statului a semnat pe 1 decembrie anul trecut decretul. continuă pe Antena3

Stela Popescu, Florin Piersic si membrii trupei Cargo, decorati de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza marti, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo si pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic. Potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale, ceremonia va avea loc la ora 17,00, transmite Agerpres.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane Iolanda Balas cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter.

Der Spiegel sustine ca reformele lui Klaus Iohannis ar fi un dezastru, dupa ce presedintele i-a retras distinctia lui Laszlo Tokes

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l diletant pe liderul Romaniei si denuntand o serie.

Der Spiegel scrie despre Klaus Iohannis sub titlul Diletantul

Presedintele de origine germana al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a preluat functia cu mari promisiuni de reforme, dar mandatul lui este un dezastru, scrie Der Spiegel, intr-un articol critic la adresa presedintelui, intitulat Seful statului roman Iohannis: Diletantul.

Politic Show: Klaus Iohannis, baie de multime la Zidul Plangerii. Israelienii au crezut ca vine Biden; Oprescu contesta interceptarile din dosar. Avocat: Nu au mare relevanta in sustinerea acuzatiilor, dar daca vor fi anulate, cu atat mai bine; La Galati

Iohannis vrea sa ne implicam in reconstructia institutiilor palestiniene Aflat in vizita in Palestina, presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca. Traian Basescu: Ma impresioneaza neplacut transformarea doamnei Kovesi intr-un om pasionat de interviuri Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara.

Klaus Iohannis, mesaj dupa accidentul rutier din Turcia in care au murit romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi romani care au murit in accidentul rutier produs in Turcia, informeaza presidency. ro.

Klaus Iohannis: Romania condamna cu fermitate atacul de la Ankara si ramane angajata in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, un mesaj de condoleante in care condamna cu fermitate atacul terorist care a avut loc duminica in Ankara si.

Tudor Chirila, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Artistul Tudor Chirila, deja vazut ca un reprezentant marcant al societatii civile, este de parere ca, in ciuda recentelor proteste, inclusiv cele de dupa tragedia din Colectiv, presedintele Klaus Iohannis nu a inteles.

Iolanda Balas, decorata post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a Iolandei Balas-Soter, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, criticat dur in presa germana: Tacerea a devenit marca lui inregistrata

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )