Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Tudor, scrisoare emotionanta pentru presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, scrisoare emotionanta pentru presedintele Klaus Iohannis

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor ii adreseaza o scrisoare publica presedintelui Romaniei Klaus Iohannis in numele rockerilor din Romania, din randul carora a marturisit ca face. continuă pe Antena3

Iolanda Balas, decorata post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane Iolanda Balas cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter.

and Sefi din politie, eliberati din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) in cazul a patru chestori de politie, informeaza Administratia Prezidentiala.

Scrisoare emotionanta pentru presedintele Statelor Unite, din partea unui antreprenor. Raspuns genial al lui Barack Obama

Brian Noyes, un antreprenor din Virginia, i-a scris o scrisoare emotionanta presedintelui Barack Obama, prin care ii povesteste greutatile prin care a trecut afacerea pe care o conduce si cum a reusit.

Tudor Chirila, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Artistul Tudor Chirila, deja vazut ca un reprezentant marcant al societatii civile, este de parere ca, in ciuda recentelor proteste, inclusiv cele de dupa tragedia din Colectiv, presedintele Klaus Iohannis nu a inteles.

Seful DGA si unul dintre adjunctii sai, eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu ale sefului Directiei Generale Anticoruptie, chestorul principal de politie Janica Arion-Tiganasu, si ale adjunctului acestuia, chestorul de politie Genu-Eduard Radu, cu Ministerul Afacerilor Interne.

Klaus Iohannis, mesaj dupa accidentul rutier din Turcia in care au murit romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi romani care au murit in accidentul rutier produs in Turcia, informeaza presidency. ro.

Der Spiegel sustine ca reformele lui Klaus Iohannis ar fi un dezastru, dupa ce presedintele i-a retras distinctia lui Laszlo Tokes

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l diletant pe liderul Romaniei si denuntand o serie.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat marti, la Palatul Cotroceni, pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo. Florin Piersic a primit decoratia cea mai inalta, Ordinul Steaua Romaniei in grad de ofiter.

Florin Piersic, Stela Popescu si Cargo vor fi decorati de Klaus Iohannis. Cine va primi distinctia cea mai inalta

Presedintele Klaus Iohannis ii va decora astazi pe actorii Florin Piersic si Stela Popescu, dar si pe membrii formatiei Cargo. Ceremonia va avea loc la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17. Decretele de decorare au fost semnate de catre seful statului in perioada decembrie 2015-ianuarie 2016.

Klaus Iohannis ii decoreaza pe Stela Popescu si Florin Piersic

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza maine, la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo si pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic. Seful statului a semnat pe 1 decembrie anul trecut decretul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )