Libnet.ro
UNICEF

21:45

Seful DGA si unul dintre adjunctii sai, eliberati din functie de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Seful DGA si unul dintre adjunctii sai, eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu ale sefului Directiei Generale Anticoruptie, chestorul principal de politie Janica Arion-Tiganasu, si ale adjunctului acestuia, chestorul de politie Genu-Eduard Radu, cu Ministerul Afacerilor Interne. continuă pe Antena3

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

Noi date ale anchetei in celebrul dosar Jaf armat pe A1. Tulli Renato, unul dintre evadatii de la Sectia 19, trimis in judecata

Jaful de acum aproximtiv cinci ani de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, cand un turc si un romani au fost pradati de 22 de kilograme de aur, a revenit in atentia magistratilor. Tulli Renato, unul dintre cei doi barbati care au evadat saptamana trecuta de la Sectia 19, a fost trimis in judecata dupa ce ar fi fost dat de gol de capul retelei, un membru al clanului Duduianu.

Atentatul de la Ankara: Surse: Unul dintre presupusii autori ar fi fost o membra a PKK

Unul dintre presupusii autori ai atentatului care a avut loc, duminica, in Ankara, era o femeie care s-a apaturat Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) in 2013.

Omar Cecenul, unul dintre liderii Statului Islamic in Siria, este mort din punct de vedere clinic dupa un raid aerian american

Omar al-Shishani, cunoscut ca Omar Cecenul, unul dintre liderii gruparii Statul Islamic in Siria, este mort din punct de vedere clinic dupa ce convoiul sau a fost lovit in timpul unui raid aerian american, a anuntat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Omar Cecenul este mort din punct de vedere clinic si respira de cateva zile doar cu ajutorul aparatelor, fiind internat intr-un spital din Raqa, bastion al gruparii ultra-radicale aflat in nordul Siriei, au anuntat reprezentantii Observatorului sirian, citati de AFP.

Acest roman are 24 de ani si este unul dintre cei mai temuti hackeri din lume

Un tanar din Bucuresti se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute operatiuni de hacking din ultimii ani. in anul 2012, Team GhostShell s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate infractiuni online din acea perioada. Printre tintele grupului de hackeri s-au numarat FBI-ul, NASA, Pentagonul, dar si diverse organizatii din Rusia, unde nu [].

Doi bebelusi din Fetesti, internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic dupa ce au consumat carne. Unul dintre copii, in varsta de 7 luni, a fost hranit cu sarmale

Cei doi copii din Fetesti care au fost internati vineri seara la Spitalul Marie Curie din Bucuresti cu sindrom hemolitic uremic au consumat carne, a declarat duminica dr. Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie a spitalului, citata de Mediafax. Cei doi copii au consumat carne, este vorba despre un copil in varsta de sase luni si de un alt copil in varsta de sapte luni. Cel in varsta de sapte luni a mancat sarmale date de un membru din familia sa. Este abia la inceputul bolii, insa starea lui este grava, a spus medicul Mihaela Balgradean.

Brexit: 49% dintre britanici sustin iesirea din UE, 47% sunt impotriva

Sprijinul in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana este de 49%, cu doua procente mai mult decat intruneste campania vizand mentinerea tarii in interiorul blocului comunitar, inaintea referendumului din 23 iunie, indica un sondaj de opinie realizat de institutul ORB si publicat marti in cotidianul Daily Telegraph, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )