Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis va participa la marsul solidaritatii, organizat in memoria victimelor atentatelor din Franta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis va participa la marsul solidaritatii, organizat in memoria victimelor atentatelor din Franta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei, informeaza. continuă pe Antena3

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris. Mesajul presedintelui: Prezenta va da un semnal ferm al dorintei de implicare a Romaniei in lupta impotriva terorismului si a extremismului

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului a transmis ulterior, in cursul zilei, un mesaj inainte de participarea sa la manifestatie.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Marsul Solidaritatii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va participa, duminica, la marsul solidaritatii organizat la Paris, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Iohannis va participa la marsul solidaritatii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Ponta nu participa la marsul solidaritatii din Paris: Prea multi reprezentanti era nefiresc

Premierul Ponta saluta faptul ca Romania va fi reprezentata la cel mai inalt nivel, prin presedintele Iohannis, la marsul solidaritatii de la Paris si isi explica absenta de la acest eveniment prin faptul ca, din moment ce merge presedintele, prea multi reprezentanti ar fi fost un pic nefiresc.

Klaus Iohannis: Prezenta la Marsul Solidaritatii va da un semnal de implicare a Romaniei in lupta antiterorista

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj referitor la participarea sa la Marsul Solidaritatii de la Paris, in care arata ca prezenta alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern va da un.

Mars de solidaritate la Paris. Presedintele Klaus Iohannis, printre cei un milion de participanti

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei, scrie Mediafax .

Klaus Iohannis va participa la o slujba de comemorare sasilor deportati in urma cu 70 de ani, organizata la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la Catedrala Luterana din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani, potrivit unui co.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )