Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis a promulgat doua legi importante privind drepturile pacientilor, respectiv neimpozitarea anumitor venituri

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat doua legi importante privind drepturile pacientilor, respectiv neimpozitarea anumitor venituri

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, actul normativ pentru completarea Legii nr. 4912003 privind plantele medicinale si aromatice, precum si produsele stupului si pentru modificarea si completarea Legii nr. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privinddeclararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare. Legea privinddeclararea.

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Klaus Iohannis, masura dubla privind autoritatile locale. Presedintele ia apararea PNL Sibiu, dar blameaza baronii rosii pentru Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD pentru tragedia de la Piatra Neamt, catalogandu-l a fi drept vinovatul moral. Pe de alta parte, in ce priveste situatia de la Sibiu, judet campion pe tara la rata de infectari, seful Statului a luat apararea liberalilor, care se afla la conducerea Consiliului Local.

Klaus Iohannis - o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti privind gestionarea pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti pentru evaluarea si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19.

Klaus Iohannis a atacat la CCR Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor. Actul normativ, care a fost trimis la promulgare pe 29.

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa reconstruim tot sistemul medical din temelii. Va fi un efort de lunga durata care nu mai poate fi anulat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu specialistii din Sanatate, ca a identificat mai multe solutii concrete privind modernizarea sistemelor de electricitate si de gaze din spitale si a promis ca, dupa parlamentare, va porni alaturi de guvern reconstruirea din temelii a sistemului medical.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

Ion Cristoiu: Am trait s-o vad si pe asta: Neamtul Klaus Iohannis stie sa minta. Mai bine chiar decat romanii

Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a mintit in cateva randuri in timpul conferintei de presa de la Cotroceni. Klaus Iohannis a fost votat de doua ori si pentru ca e neamt. Despre nemti se spune ca nu sunt capabili sa minta. Ei uite ca si nemtii mint. Si nu oricum, ci de ingheata apele.

Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Maia Sandu. Seful statului va face o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie telefonica cu presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, in carul careia au convenit intarirea parteneriatului strategic dintre cele doua tari. De asemenea, seful statului va face o vizita oficiala in Republica Moldova, dupa preluarea mandatului de catre Maia Sandu.

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )