Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis: Ar fi un rezultat bun daca ar trece motiunea. Romania are un premier trimis in judecata, suntem unici, in sensul negativ

B1 B1,
Klaus Iohannis: Ar fi un rezultat bun daca ar trece motiunea. Romania are un premier trimis in judecata, suntem unici, in sensul negativ

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca desi nu este implicat in subiectul motiunii de cenzura a PNL impotriva lui Victor Ponta, ar fi un rezultat bun daca ar trece, deoarece cu un astfel de. continuă pe B1

Iohannis: Ar fi un rezultat BUN trecerea motiunii de cenzura. Suntem UNICI in Europa cu un premier trimis in judecata

Ar fi un rezultat bun trecerea motiunii de cenzura. Suntem unici cu un astfel de premier trimis in judecata, a declarat presedintele Iohannis.

Klaus Iohannis: Dupa aproape trei ani, SUA si-au trimis din nou ambasador in Romania, pe domnul Hans Klemm. ii urez bun venit la noi in tara. Romania va fi acelasi partener de incredere al SUA

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit luni la Palatul cotroceni, pe noul ambasador al SUA in Romania i-a urat acestuia bun venit in tara noastra, printr-un mesaj postat pe Facebook. Cu aceasta ocazie,.

Klaus Iohannis si-a schimbat pozitia fata de refugiati: Acum spune ca Romania poate gestiona usor 4.837 de refugiati, in urma cu doua saptamani spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze mai mult de 1.785 de refugiati in societate

Problema refugiatilor poate fi gestionata usor de Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis inaintea plecarii la Consiliul European, referindu-se la cota obligatorie de refugiati impusa Romaniei prin votul din Consiliul JAI de ieri, de 4. Iohannis si-a schimbat pozitia fata de declaratia din 7 septembrie, cand spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze in societate mai mult de 1. 785 de refugiati. Desi Consiliul JAI de ieri a votat cote obligatorii pentru fiecare tara din UE, Iohannis a insistat ca pozitia Romaniei ramane in continuare una de participare voluntara. Nu cred ca aceste cote obligatorii reprezinta o solutie.

Klaus Iohannis, despre NUMARUL refugiatilor care vor veni in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, inainte de plecarea la summit-ul de la Bruxelles, ca numarul de refugiati care ar reveni Romaniei .

Klaus Iohannis: Romania marcheaza 60 de ani de cand a devenit membra ONU. Voi merge la New York unde voi avea intalniri bilaterale cu mai multi sefi de state (VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit inainte de a pleca la summit-ul extraordinar de la Bruxelles despre faptul ca in acest an se implinesc 70 de ani de la infiintarea ONU. Romania marcheaza 60 de ani de cand a devenit.

Klaus Iohannis l-a primit luni, la Cotroceni, pe noul ambasador al SUA in Romania

Noul ambasador agreat al SUA in Romania, Hans G. Klemm, a fost primit, luni, la Cotroceni, de catre presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei ceremonii scurte de preluare a functiei. Bine ati venit in.

Klaus Iohannis il primeste luni, la Cotroceni, pe ambasadorul agreat al SUA in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, cu ocazia prezentarii scrisorii de acreditare, informeaza.

Klaus Iohannis il primeste la Cotroceni pe noul ambasador al SUA

Ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, ii prezinta, luni, la Palatul Cotroceni, scrisoarea de acreditare presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala,.

UPDATE Corespondenta de la Bruxelles. Consiliul European: Klaus Iohannis prezinta concluziile crizei imigrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in aceasta seara la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European. intrunirea sefilor de stat si de guvern din UE a inceput la ora 19. 00 si se va termina spre miezul noptii. La final, seful statului va prezenta solutia finala gasita de UE prvind criza imigrantilor.

Klaus Iohannis se delimineaza de declaratiile facute de consilierul prezidential Lazar Comanescu: Pozitia oficiala reprezentata de mine nu este de sprijin pentru regimul care este inca la putere in Siria (VIDEO)

Neconcordante la Palatul Cotroceni privind politica externa a Romaniei. Klaus Iohannis a s-a delimitat, miercuri, inainte de plecarea la summit-ul extraordinar de la Bruxelles, de afirmatia consilierului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )