Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO O fetita in varsta de trei ani s-a intalnit cu Papa Francisc si a incercat sa ii fure boneta papala

Adevărul Adevărul,
VIDEO O fetita in varsta de trei ani s-a intalnit cu Papa Francisc si a incercat sa ii fure boneta papala

Estella Westrick, o fetita in varsta de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, cand, in timpul unei intalniri cu papa Francisc, i-a furat suveranului pontif boneta papala pentru cateva secunde, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

O fetita in varsta de trei ani s-a intalnit cu Papa Francisc si a incercat sa ii fure boneta papala VIDEO

Estella Westrick, o fetita in varsta de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, cand, in timpul unei intalniri cu papa Francisc, i-a furat suveranului pontif boneta papala pentru cateva secunde, informeaza CNN.

VIDEO O fetita de 3 ani a furat chipiul Papei Francisc

O fetita de 3 ani din Statele Unite, Estella Westrick, a furat chipiul pe care il poarta pe cap Papa Francisc, scrie CNN.

Camera Deputatilor a decis: Parintii nu vor plati cheltuielile de intretinere pentru copiii cu varsta de pana la trei ani. Decizia finala o iau, insa, asociatiie de proprietari

Copiii cu varsta de pana la trei ani ar putea fi scutiti de la calculul cheltuililor de intretinere, potrivit unui proiect de lege adoptat, marti, de Camera Deputatilor. Cu toate acestea, decizia finala le revine asociatiilor de proprietari.

Ucraina interzice reprezentantei Rusiei la Eurovision sa intre in tara timp de trei ani! Motivul SOCANT

Reprezentanta Rusiei la Eurovision se confrunta cu o mare problema. Se pare ca Serviciul de securitatea al Ucrainei a decis sa-i interzica sa paseasca pe teritoriul tariipe un termen de trei ani.

Electric Castle 2017: trupa Franz Ferdinand revine pe scena dupa trei ani. Alte nume confirmate de organizatori

Trupa britanica de indie-rock Franz Ferdinand va sustine la festivalul de muzica electronica Electric Castfel, care are loc la Cluj, in perioada 12 - 16 iulie, primul concert dupa o pauza de trei ani, organizatorii anuntand de asemenea si prezenta trupei UNKLE si a DJ-ilor ZEDD si Paul Van Dyk, arata News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )