Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Printul Charles, la Palatul Cotroceni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu Printul Charles, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca s-a intalnit, duminica, la Palatul Cotroceni, cu Printul Charles, spunand ca acesta este un om care pretuieste Romania si care promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles:Ma bucur ca ne reprezinta si ca vorbeste despre Romania ca despre o parte a sufletului sau. Presedintele roman a fost invitat sa viziteze Marea Britanie si a acceptat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles duminica si s-a declarat bucuros ca acesta pretuieste tara noastra si o promoveaza in strainatate.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu printul Charles: Este un om care pretuieste Romania

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, duminica, intr-o postare de pagina sa de Facebook, ca intalnirea cu printul Charles, de la Palatul Cotroceni, i-a facut placere si ca acesta este un om care pretuieste.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Printul Charles: Este un om care pretuieste Romania si ne promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat duminica, dupa vizita Printului Charles la Palatul Cotroceni, ca acesta este un om care pretuieste Romania si care promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume.

Foto: Primele declaratii ale lui Iohannis, dupa intalnirea cu printul Charles

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, duminica, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, aflat in vizita privata in Romania.

Presedintele Iohannis l-a primit pe Printul Charles la Cotroceni. Ce invitatie a primit seful statului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, duminica, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles. Mostenitorul Coroanei britanice l-a invitat pe Klaus Iohannis sa viziteze Regatul Unit, iar seful statului a acceptat.

Klaus Iohannis, invitat de printul Charles in vizita in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit duminica, la Palatul Cotroceni, pe Alteta sa Regala, printut Charles. La finalul intalnirii, seful statului a primit o invitatie din partea printului Charles de a vizita.

Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de Klaus Iohannis

Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Administratia Prezidentiala a anuntat vineri ca printul Charles, mostenitorul tronului Marii.

Printul Charles a facut o vizita la Palatul Cotroceni si a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Update 18. 10: Printul Charles a plecat de la Cotroceni, dupa o vizita oficiala de 30-40 de minute. Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1.

Klaus Iohannis se va intalni cu Printul Charles

Intalnire la nivel inalt, duminica, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis il va primi pe Printul Charles, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la ora.

Ora 17.30. Printul Charles va fi primit de Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, duminica, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni, pe mostenitorul Coroanei britanice, Alteta Sa Regala Charles, Print de Wales, care va veni insotit de Camila, sotia sa.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )