Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis: Victor Ponta a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Victor Ponta a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu

Klaus Iohannis a declarat, dupa sedinta CSAT, referitor la votul in cazul lui Victor Ponta, ca este o zi trista pentru Romania intrucat premierul a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu. continuă pe România Liberă

Iohannis: Ponta a ales sa sacrifice interesul Romaniei pentru interesul propriu. E o zi trista pentru democratie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la finalul sedintei CSAT, despre votul din Parlament in cazul premierului Victor Ponta, ca este o zi trista pentru democratia din Romania, aratand ca premierul.

Klaus Iohannis si Victor Ponta intra in faza de coabitare silita

Dupa sase luni in care a afisat o pozitie amicala fata de premier, presedintele Klaus Iohannis a schimbat imediat foaia dupa ce Camera Deputatilor s-a opus ca procurorii DNA sa inceapa urmarirea penala a lui Victor Ponta, acuzat de conflict de interese.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Victor Ponta: Nimic nu obstructioneaza continuarea anchetei

Premierul roman Victor Ponta a declarat marti pentru presa straina ca nimic nu va obstructiona continuarea anchetei care il vizeaza. intr-un interviu pentru Agentia France Presse, Bloomberg, Reuters si.

Elena Udrea: Victor Ponta, prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace

Elena Udrea a declarat, luni, la iesirea din sediul ICCJ, unde este judecata in dosarul Gala Bute, referitor la dosarul penal deschis pe numele premierului, ca Victor Ponta este prea arogant si prea tafnos pentru a intelege.

Aviz negativ in Comisia Juridica pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta (VIDEO)

Comisia Juridica a hotarat luni neinceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta. Juristii au votat pentru incuvintarea urmaririi penale a premierului cu 7 voturi pentru, 18 impotriva si o abti.

Klaus Iohannis: E o zi trista pentru democratie. Victor Ponta a ales sa sacrifice interesul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este o zi trista pentru democratia din Romania, referindu-se la votul dat in Parlament in cazul premierului Victor Ponta. in legatura cu votul dat azi in.

Ion Cristoiu: Jocul lui Victor Ponta este ca el sa fie sacrificat, dar sa nu fie sacrificata coalitia (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat, marti, pentru B1 TV, dupa ce Camera Deputatilor a hotarat neinceperea urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta, ca parlamentarii au procedat asa pentru ca Iohannis sa nu-l poata.

Ponta, la Antena 3: Klaus Iohannis n-a facut un altfel de politica. Ma simt ca pe vremea lui Basescu. Daca mi-as da demisia, nu m-ar mai ancheta nimeni

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei a postului Antena 3, unde a vorbit despre ultimele evenimente de pe scena politica: votul de marti din Parlament, cererile DNA pentru ridicarea imunitatii sau cererile de demisie adresate liderului de la Palatul Victoria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )