Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, in vizita la Roma. Mesaj de ultima ora

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, in vizita la Roma. Mesaj de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat duminica seara, la Roma, ca pacea sociala in Romania se recladeste. Pacea sociala in Romania cred ca se recladeste. Si avem nevoie de astfel de simboluri. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, vizita de stat in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 14 - 17 octombrie, o vizita de stat in Republica Italiana, in contextul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si al aniversarii a zece ani de la ridicarea relatiei bilaterale dintre Romania si Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat, relateaza Agerpres.

Iohannis, vizita diplomatica in Italia incepand de astazi

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, in perioada 14 - 17 octombrie, o vizita de stat in Republica Italiana, in contextul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si al aniversarii a 10 ani de la ridicarea relatiei bilaterale dintre Romania-Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat.

Iohannis, vizita diplomatica in Italia incepand de astazi

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, in perioada 14 - 17 octombrie, o vizita de stat in Republica Italiana, in contextul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si al aniversarii a 10 ani de la ridicarea relatiei bilaterale dintre Romania-Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat.

VIDEO Columna lui Traian din Italia, iluminata n culorile Drapelului Romniei, n prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Columna lui Traian din Roma a fost duminica seara iluminata in rosu, galben si albastru cu ocazia Centenarului Marii Uniri, in compania presedintelui Klaus Iohannis, care a inceput duminica o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani.

Moment istoric: Columna lui Traian iluminata in culorile steagului Romaniei cu ocazia vizitei lui Klaus Iohannis (FOTO, VIDEO)

Columna lui Traian din Roma a fost iluminata duminica seara in culorilor tricolorului romanesc cu ocazia vizitei oficiale pe care presedintele Klaus Iohannis o face la Roma. Presedintele a sosit la Column.

Klaus Iohannis va efectua prima vizita de stat dupa 45 de ani in tara in care se afla cei mai multi romani

Presedintele Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 14-17 octombrie, o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani, el urmand sa participe si la inaugurarea unei expozitii dedicate comemorarii a 2000 de.

Klaus Iohannis e obligat sa promulge azi legea prin care PSD i-a taiat atributiile la numirea procurorilor-sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa promulge vineri Statutul magistratilor, ultima dintre cele trei legi ale justitiei modificate de majoritatea PSD-ALDE. Proiectul a trecut de CCR, astfel incat presedintele este nevoit sa semneze decretul de promulgare. Legea, in noua sa forma, reduce atributiile sefului statului in procedura de numire a procurorilor-sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT.

Klaus Iohannis trebuie sa promulge azi legea prin care i se reduc atributiile in procesul de a numi procurorii

Klaus Iohannis trebuie sa promulge vineri Statutul magistratilor, ultima dintre cele trei legi ale justitiei modificate de Parlament. Unul dintre principalele amendamente aduse actului normativ reduce atributiile sefului statului in domeniul numirii.

Klaus Iohannis a promulgat STATUTUL MAGISTRATILOR: Reprezinta un regres pentru democratie. Presedintele solicita coalitiei PSD-ALDE reluarea de urgenta a procesului legislativ cu privire la toate cele trei legi ale justitiei

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind Statutul Magistratilor, ultimul act normativ din pachetul celor trei legi ale Justitiei. Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele a semnat decretul.

Maia Morgenstern, decorata de Klaus Iohannis. Iata pentru ce!

Actrita Maia Morgenstern a fost decorata ieri de presedintele Klaus Iohannis in cadrul unei ceremonii derulate la Palatul Cotroceni. Iata pentru ce a primit vedeta respectiva distinctie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )