Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Nu voi nominaliza persoane independente dupa alegeri, vom avea un guvern politic (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu voi nominaliza persoane independente dupa alegeri, vom avea un guvern politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi in timpul unor declaratii acordate presei ca dupa alegerile parlamentare din decembrie, nominalizarea sa pentru functia de premier va fi un om politic care va. continuă pe B1

Nu voi nominaliza persoane independente politic pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:28 Tariceanu: Declaratia de azi a lui Iohannis este un atac direct, brutal si imediat la democratie Calin Popescu-Tariceanu, copresedinte al formatiunii ALDE, considera ca declaratia de astazi a presedinteleui Iohannis, referitoare la Dacian Ciolos, este un atac direct, brutal si imediat la democratie. *ACTUALIZARE 13:06 Liviu Dragnea: ii solicit presedintelui Iohannis sa respecte Constitutia si sa nu se implice in alegeri *ACTUALIZARE 12:21 Iohannis, despre Tariceanu si Basescu: Este regretabil ca avem astfel de politicieni *ACTUALIZARE 12:08 Iohannis despre atragerea de fonduri europene: Rezultate variabile, ca sa ma exprim optimist *ACTUALIZARE 12:00 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca, dupa alegerile parlamentare din acest an, nu va nominaliza in functia de premier o persoana independenta politic. *ACTUALIZARE 11:40 Iohannis: Nu am vorbit cu Laura Codruta Kovesi; daca doreste, sunt deschis pentru discutie *ACTUALIZARE 11:30 Iohannis: PNL a ajuns intr-o situatie complicata; trebuie sa gaseasca o solutie rapida *ACTUALIZARE 11:14 Iohannis: Mesajele anti-justitie ale politicienilor - retrograde; sper sa fie sanctionati de electorat.

Klaus Iohannis: Voi face o propunere pentru sefia SIE noului Parlament, dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu s-a gandit deocamdata la numirea unui nou director al Serviciului de Informatii Externe SIE), dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, si ca va veni cu o propunere in acest sens dupa alegeri, pe care o va adresa noului Parlament.

Iohannis: SIE va avea sef interimar. Voi face o propunere Parlamentului dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, dupa demisia lui MRU de la sefia SIE, ca Serviciul de Informatii Externe va fi condus in continuare de seful interimar, generalul Silviu Predoiu, si va veni cu o.

Klaus Iohannis il invita pe Dacian Ciolos sa isi ia un carnet de partid: Dupa alegerile parlamentare vom avea un guvern politic. Ciolos trebuie sa se decida. Dragnea si Tariceanu reactioneaza iritati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dupa alegerile parlamentare din acest an nu va mai desemna un premier independent, ci unul care va reprezenta un partid politic. De asemenea, membrii Guvernului vor fi reprezentantii unor partide politice, a precizat seful statului.

Klaus Iohannis va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca, cel mai probabil, va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare, comentand ironic ca nu vrea sa incarce agenda actualului Legislativ, care trebuie sa se ocupe de o campanie electorala curata si de gasirea unor candidati fara dosare penale.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul declaratiilor pe care le-a acordat presei despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de partea unui partid sau va ramane.

Klaus Iohannis, concluzii dupa sedinta CSAT. Este nevoie de o relatie imbunatatita cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT de marti, prezentand principalele concluzii dupa dezbaterea temelor aflate pe ordinea de zi. CSAT a.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Bridaga 2 Infanterie Rovine va prelua rolul de brigada multinationala NATO. isi are sediul in Craiova si acolo va functiona (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat concluziile sedintei Consiliului Superem de Aparare a Tarii. Seful statului a anuntat, printre.

Klaus Iohannis, precizari dupa reuniunea CSAT: O eventuala unire cu Republica Moldova se va discuta in strategia nationala

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti, de la Palatul Cotroceni, s-a incheiat, iar presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, pe tema concluziilor reuniunii, in care au fost discutate subiecte precum sistemul de sanatate si migratia.

Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

PNL este intr-o situatie foarte complicata, dupa ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea formatiunii, ca urmare a punerii sale sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, a sustinut, joi, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )