Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11.00

B1 B1,
Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11.00

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11. 00, informeaza Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat. in acest sens, seful statului a trimis vineri o scrisoare. continuă pe B1

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, vineri, o scrisoare celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, ora 11:00.

Klaus Iohannis vrea sa sustina un discurs in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu-Stefan Zgonea. Iohannis solicita sa adreseze Parlamentului un.

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare, in aceasta dimineata, presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, potrivit unui anunt emis azi de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis s-a intalnit astazi cu delegatia landului austriac Tirol

Presedintele Klaus Iohannis a primit astazi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a landului austriac Tirol, din care au facut parte guvernatorul landului, Gunther Platter, si presedintele parlamentului de land, Herwig van Staa.

Klaus Iohannis l-a decorat pe cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, vineri, pe prof. univ. dr. Stefan Hell, laureat al premiului Nobel in 2014, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, cu Ordinul National Steaua.

Decrete prezidentiale: Klaus Iohannis a eliberat din functie trei magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi trei decrete de eliberare din functie a unor magistrati, din Bucuresti, Pitesti si Satu Mare. Este vorba despre Ion Stanciu, judecator la Tribunalul Bucuresti, Gheorghe.

Klaus Iohannis: Migratia va continua sa fie o provocare majora. Trebuie aplicate masurile convenite

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit joi la Palatul Cotroceni pe sefii misiunilor diplomatice ale Romaniei in strainatate, cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane.

Vara lui Klaus Iohannis s-a terminat: Presedintele a fost intr-o foarte lunga vacanta, indepartandu-se de romani

S-a incheiat prima vara din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. in aceasta perioada, seful statului a avut parte si de primele huiduieli din partea romanilor nemultumiti ca acesta mai mult.

Klaus Iohannis va participa la summitul ONU de la New York

Presedintele Klaus Iohannis va participa la summitul ONU de la New York, in cadrul caruia va sustine un discurs pe 27 septembrie, a declarat astazi reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, transmit surse din presa.

Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong consilier de stat pentru Relatia cu Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong in functia de consilier de stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor, incepand cu data de 1 septembrie, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )